Lot: 1

Current Price: 15,000 TL Starting Bid: 15,000 TL Estimated: TL Losing Winning

Viyana 1880 Karyola (Leopold Walter Wien Karyola)

Leopold Walter markasının Avusturya Viyana 1880 üretimi, bronz, üzerine el boyama betimlemeleri olan, Başlık ve ayak ucunda bronz heykeller eklenerek süslenmiş tek kişilik karyola. Ölçüler: 190X90, yatak başı yükseklik 120 cm.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  •  Viyana 1880 Karyola (Leopold Walter Wien Karyola)-

Leopold Walter markasının Avusturya Viyana 1880 üretimi, bronz, üzerine el boyama betimlemeleri olan, Başlık ve ayak ucunda bronz heykeller eklenerek süslenmiş tek kişilik karyola. Ölçüler: 190X90, yatak başı yükseklik 120 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Viyana 1880 Karyola (Leopold Walter Wien Karyola)- Leopold Walter markasının Avusturya Viyana 1880 üretimi, bronz, üzerine el boyama betimlemeleri olan, Başlık ve ayak ucunda bronz heykeller eklenerek süslenmiş tek kişilik karyola. Ölçüler: 190X90, yatak başı yükseklik 120 cm.

    TLSold
  •  Paris Porselen Lavabo Seti -

Paris porselen damgalı, 20. yüzyıl başları üretimi, ayaklı lavabo ayna ve klozet takımı. Klozetin rezervuar kısmı yoktur, dolayısıyla klozet, lovabo yanında hediye olarak verilecektir. Lavabo ön kısımda resimde detayı göründüğü üzere sır çatlakları mevcuttur. Lavabo armatürü orjinal döneme aittir ve bronz malzemedir. Armatür tesisat bağlantı boruları üzerindedir. Ölçüler: lavabo ayak dahil yükseklik 84 cm, derinlik 48cm, genişlik 61 cm, ayna yükseklik 60 cm en 45cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Paris Porselen Lavabo Seti - Paris porselen damgalı, 20. yüzyıl başları üretimi, ayaklı lavabo ayna ve klozet takımı. Klozetin rezervuar kısmı yoktur, dolayısıyla klozet, lovabo yanında hediye olarak verilecektir. Lavabo ön kısımda resimde detayı göründüğü üzere sır çatlakları mevcuttur. Lavabo armatürü orjinal döneme aittir ve bronz malzemedir. Armatür tesisat bağlantı boruları üzerindedir. Ölçüler: lavabo ayak dahil yükseklik 84 cm, derinlik 48cm, genişlik 61 cm, ayna yükseklik 60 cm en 45cm.

    TLSold
  •  Porselen Jardinyer -

Bronz aplikeleri bulunan, dış kısmında floral desenli el boyama çalışması olan oldukça yaşlı porselen jardinyerde yaşından ötürü yer yer sır çatlakları mevcuttur. Ölçüler: Çap 24 cm, yükseklik 17 cm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Porselen Jardinyer - Bronz aplikeleri bulunan, dış kısmında floral desenli el boyama çalışması olan oldukça yaşlı porselen jardinyerde yaşından ötürü yer yer sır çatlakları mevcuttur. Ölçüler: Çap 24 cm, yükseklik 17 cm.

    TLSold
  •  Royal Crown Derby Vazo -

Royal Crown Derby 1882-1883 üretimi altın kabartmalarla işlenmiş İngiliz kıraliyet arması ve aslanlarla bezeli el boyaması, özel üretim. Ölçüler: 22×12 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Royal Crown Derby Vazo - Royal Crown Derby 1882-1883 üretimi altın kabartmalarla işlenmiş İngiliz kıraliyet arması ve aslanlarla bezeli el boyaması, özel üretim. Ölçüler: 22×12 cm.

    TLSold
  •  Çin Demlikler -

Çin Hanedanlık Dönemi Demlikler
Değerli taş ve düşük ayar gümüş el işçiliğidir.
3 adet
Yükskelikler 4,9 cm
Kulptan uca ölçüleri 14 cm

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Çin Demlikler - Çin Hanedanlık Dönemi Demlikler Değerli taş ve düşük ayar gümüş el işçiliğidir. 3 adet Yükskelikler 4,9 cm Kulptan uca ölçüleri 14 cm

    TLSold
  •  Pirinç Hokka -

Çift hazneli hokka, tepsi üzerine oturtulmuş, hokkalar üzerinde ve tepsi içinde floral desenler ve insan figürlerinin kabartma olarak işlendiği, orta bölümde bir kulba sahip, hokka kapak tutamaçları ejderha formunda oluşturulmuş, oldukça ağır ve etli bir eserdir. Ölçüler: 38 x 15 x14 cm

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Pirinç Hokka - Çift hazneli hokka, tepsi üzerine oturtulmuş, hokkalar üzerinde ve tepsi içinde floral desenler ve insan figürlerinin kabartma olarak işlendiği, orta bölümde bir kulba sahip, hokka kapak tutamaçları ejderha formunda oluşturulmuş, oldukça ağır ve etli bir eserdir. Ölçüler: 38 x 15 x14 cm

    TLSold
  • ÇİN JADE KUŞ HEYKELİ-Yeşim Taşı - 15 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    ÇİN JADE KUŞ HEYKELİ-Yeşim Taşı - 15 cm.

    TLSold
  •  İmari Çift Küp -

İmari renkleri ve desenleriyle bezenmiş, yuvarlak dilimli formda yapılmış, üzerindeki betimlemelerde ağaç, meyve ve çiçek formlarına yer verilmiştir. Kapak tutamaçları büyük olanı kozalak formunda, küçük olanı ise tavşan olarak betimlenmiştir. Ölçüler: Büyük olan, 22 x 10 cm. Küçük olan, 19 x 8 cm.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    İmari Çift Küp - İmari renkleri ve desenleriyle bezenmiş, yuvarlak dilimli formda yapılmış, üzerindeki betimlemelerde ağaç, meyve ve çiçek formlarına yer verilmiştir. Kapak tutamaçları büyük olanı kozalak formunda, küçük olanı ise tavşan olarak betimlenmiştir. Ölçüler: Büyük olan, 22 x 10 cm. Küçük olan, 19 x 8 cm.

    TLSold
  •  Çin Porselen Vazo -

Form ve betimlemeleriyle dönemin özelliğini yansıtan, hanedanlık dönemi vazo. Üst resimlemelerinde bir savaş sahnesinin sergilendiği, kulp detayında ise kabartma Çin aslanı formu kullanılan, altında damgası olan Çin vazo. Ölçüler: 20 x 8 cm

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Çin Porselen Vazo - Form ve betimlemeleriyle dönemin özelliğini yansıtan, hanedanlık dönemi vazo. Üst resimlemelerinde bir savaş sahnesinin sergilendiği, kulp detayında ise kabartma Çin aslanı formu kullanılan, altında damgası olan Çin vazo. Ölçüler: 20 x 8 cm

    TLSold
  •  Terakota Testi -

Ege işi şarap testisi, el boyama kabartma meyve desenli, üzeri sırlanmıştır. Ölçü: 35 x 17 cm

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Terakota Testi - Ege işi şarap testisi, el boyama kabartma meyve desenli, üzeri sırlanmıştır. Ölçü: 35 x 17 cm

    TLSold
  •  Fas İşi Büyük Vazo -

Eski Fas işi büyük boy vazo, üzerinde geleneksel Fas motifleri el boyama şeklinde kullanılmıştır. Patinesinden de anlaşılacağı gibi 100 yılı aşkın bir yaşa sahiptir. Ölçü Boy 47 cm. Çap 20 cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Fas İşi Büyük Vazo - Eski Fas işi büyük boy vazo, üzerinde geleneksel Fas motifleri el boyama şeklinde kullanılmıştır. Patinesinden de anlaşılacağı gibi 100 yılı aşkın bir yaşa sahiptir. Ölçü Boy 47 cm. Çap 20 cm.

    TLSold
  •  Çin Biblo -

Reçine malzemeden imal edilen biblo, Çinli bir yaşlı çiftin geleneksel kıyafetleriyle canlandırıldığı temaya sahiptir. Üzeri elboyama desenlerle süslenmiştir. Ölçü: 31 cm, 22cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Çin Biblo - Reçine malzemeden imal edilen biblo, Çinli bir yaşlı çiftin geleneksel kıyafetleriyle canlandırıldığı temaya sahiptir. Üzeri elboyama desenlerle süslenmiştir. Ölçü: 31 cm, 22cm.

    TLSold
  •  Herent Vazo -

Ajurlu desenlere sahip, eski Herent atölye üretimi, altında damgası ve seri numarası olan el boyama vazo. Ölçü: yükseklik 16cm, çap 6 cm

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Herent Vazo - Ajurlu desenlere sahip, eski Herent atölye üretimi, altında damgası ve seri numarası olan el boyama vazo. Ölçü: yükseklik 16cm, çap 6 cm

    TLSold
  •  KPM Berlin Çift Şamdan -

KPM firmasının 1830 üretimi çift porselen şamdan, kenar ve üst süslemelerinde altın vermeyli el boyaması yapılmış, orta kısımlarında minyatür çalışmalarla dönemin giysilerine sahip insan figürleri tasvir edilmiştir. Nadir bulunan oldukça kıymetli bir çift eserdir. Ölçüler: Yükseklik 14 cm, taban 9 cm.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    KPM Berlin Çift Şamdan - KPM firmasının 1830 üretimi çift porselen şamdan, kenar ve üst süslemelerinde altın vermeyli el boyaması yapılmış, orta kısımlarında minyatür çalışmalarla dönemin giysilerine sahip insan figürleri tasvir edilmiştir. Nadir bulunan oldukça kıymetli bir çift eserdir. Ölçüler: Yükseklik 14 cm, taban 9 cm.

    TLSold
  •  Çin Nargile Keyiflik -

Bronz üzeri mine işçilikli oldukça yaşlı, temizlik maşa ve fırçası dahil aksesuarları üzerinde bulunan nadir bulunan bir eserdir. Kapak iç kısmında çince yazıları mevcuttur. Ölçü 38 cm x 8 cm x4cm

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Çin Nargile Keyiflik - Bronz üzeri mine işçilikli oldukça yaşlı, temizlik maşa ve fırçası dahil aksesuarları üzerinde bulunan nadir bulunan bir eserdir. Kapak iç kısmında çince yazıları mevcuttur. Ölçü 38 cm x 8 cm x4cm

    TLSold
  •  Mineli Şekerlik -

Bronz malzeme üzerine Fransız minesi tarzında çalışılmış, iç kısınlarda mavi sıcak mine kullanılmış, dış kısımlarda ise floral desenlerle bezenmiştir. Altıgen formda ve kapaklı şekerlik. Ölçüler: Yükseklik 10 cm, en 13 cm

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Mineli Şekerlik - Bronz malzeme üzerine Fransız minesi tarzında çalışılmış, iç kısınlarda mavi sıcak mine kullanılmış, dış kısımlarda ise floral desenlerle bezenmiştir. Altıgen formda ve kapaklı şekerlik. Ölçüler: Yükseklik 10 cm, en 13 cm

    TLSold
  •  Çin Mineli Kapaklı Bronz Kutu -

Çin üretimi olan sıcak mineli kutunun bronz kalınlığı oldukça etlidir. Mineleri ve altındaki damgasından anlaşıldığı üzere oldukça yaşlıdır. Ölçü Çap 13 cm, yükseklik 5 cm.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Çin Mineli Kapaklı Bronz Kutu - Çin üretimi olan sıcak mineli kutunun bronz kalınlığı oldukça etlidir. Mineleri ve altındaki damgasından anlaşıldığı üzere oldukça yaşlıdır. Ölçü Çap 13 cm, yükseklik 5 cm.

    TLSold
  •  Gümüş Mineli Havyarlık -

Gümüş üzerine mine çalışması yapılmış, iç kısmı cam kaseli olan oldukça yaşlı çift Rus havyarlık. Ölçü: 6 cm çap ,4 cm yükseklik.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Gümüş Mineli Havyarlık - Gümüş üzerine mine çalışması yapılmış, iç kısmı cam kaseli olan oldukça yaşlı çift Rus havyarlık. Ölçü: 6 cm çap ,4 cm yükseklik.

    TLSold
  •  Çin Bronz, Kulplu Çift Vazo -

Çinebar türü bir mine işçiliği kullanılan bronz üzerine kabartma desenler işlenerek çin mine işçiği uygulanmış, eski hanedanlık dönemi oldukça nadir bir eserdir. Ölçüler: büyük olanı 24 cm yükseklik, 16 cm çap, küçük olan yükseklik 15 cm, çap 10 cm

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Çin Bronz, Kulplu Çift Vazo - Çinebar türü bir mine işçiliği kullanılan bronz üzerine kabartma desenler işlenerek çin mine işçiği uygulanmış, eski hanedanlık dönemi oldukça nadir bir eserdir. Ölçüler: büyük olanı 24 cm yükseklik, 16 cm çap, küçük olan yükseklik 15 cm, çap 10 cm

    TLSold
  •  Çin Mineli Kutu -

Altıgen formda kapaklı bronz üzeri mine işçilikli, iç ve altı koyu mavi mine ile kaplanmış, üstünde ise beyaz minezemin üzeri ejderha ve tavuskuşu gibi çin figürleri işlenmiş orjinal bir eserdir. Ölçü : yükseklik 6 cm, 5cm en.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Çin Mineli Kutu - Altıgen formda kapaklı bronz üzeri mine işçilikli, iç ve altı koyu mavi mine ile kaplanmış, üstünde ise beyaz minezemin üzeri ejderha ve tavuskuşu gibi çin figürleri işlenmiş orjinal bir eserdir. Ölçü : yükseklik 6 cm, 5cm en.

    TLSold
  •  Ahşap Çerçeveli Ayna -

Oval formda masif ahşap çerçevenin üstü altın varak çalışılmış,Yükseklik 98 cm, 110 cm en

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Ahşap Çerçeveli Ayna - Oval formda masif ahşap çerçevenin üstü altın varak çalışılmış,Yükseklik 98 cm, 110 cm en

    TLSold
  • Minyatür-

Eski İran minyatür sanatının nadide örneklerinden biri olan eser, 22 ayar altın sıvama üstüne minyatür resim sanatı icra edilmiştir. Ölçüler 22 x 12 cm

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Minyatür- Eski İran minyatür sanatının nadide örneklerinden biri olan eser, 22 ayar altın sıvama üstüne minyatür resim sanatı icra edilmiştir. Ölçüler 22 x 12 cm

    TLSold
  • Tahsin İmzalı -

Tahsin imzalı 1932 tarihli kağıt üzeri suluboya çalışma. Ölçü : 18 x 10 cm.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Tahsin İmzalı - Tahsin imzalı 1932 tarihli kağıt üzeri suluboya çalışma. Ölçü : 18 x 10 cm.

    TLSold
  •  Haydar Besim Aydar -

Tuval üzeri yağlıboya, naturmort. İmzalı. Ölçüler: 50 x 100 cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Haydar Besim Aydar - Tuval üzeri yağlıboya, naturmort. İmzalı. Ölçüler: 50 x 100 cm.

    TLSold
  •  Müge Süel ( 1969 - … ) -

Trio - Kağıt üzerine karışık teknik. Ölçüler: İç ölçü: 19 x 18 cm. Dış: 30 x 29 cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Müge Süel ( 1969 - … ) - Trio - Kağıt üzerine karışık teknik. Ölçüler: İç ölçü: 19 x 18 cm. Dış: 30 x 29 cm.

    TLSold
  • Cure-

İstanbul peyzaj, kağıt üzeri suluboya, Cure imzalı. İç ölçü: 38x27 cm. dış ölçü: 56 x46 cm

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Cure- İstanbul peyzaj, kağıt üzeri suluboya, Cure imzalı. İç ölçü: 38x27 cm. dış ölçü: 56 x46 cm

    TLSold
  • Yusuf KEMAL ÇANKAYA-BOĞAZ VE YALILAR - 25x32 cm - MUKAVVA ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Yusuf KEMAL ÇANKAYA-BOĞAZ VE YALILAR - 25x32 cm - MUKAVVA ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    TLSold
  • Yusuf KEMAL ÇANKAYA-GALATA KULESİ - 31x13 cm - MUKAVVA ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Yusuf KEMAL ÇANKAYA-GALATA KULESİ - 31x13 cm - MUKAVVA ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    TLSold
  • Bahri TÖRAYDIN -NÜ - 20x29 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Bahri TÖRAYDIN -NÜ - 20x29 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    TLSold
  • Anonim-PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 31x48 cm DIŞ ÖLÇÜ 39x56 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzasız

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Anonim-PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 31x48 cm DIŞ ÖLÇÜ 39x56 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzasız

    TLSold
  • Şerif İmzalı-PREVEZE DENİZ SAVAŞI - İÇ ÖLÇÜ 70x100 cm DIŞ ÖLÇÜ 80x110 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı - (60 yıllık bir reprodüksiyondur.)

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Şerif İmzalı-PREVEZE DENİZ SAVAŞI - İÇ ÖLÇÜ 70x100 cm DIŞ ÖLÇÜ 80x110 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı - (60 yıllık bir reprodüksiyondur.)

    TLSold
  • Atalay KÖSEOĞLU-SOKAK - İÇ ÖLÇÜ 55x55 cm DIŞ ÖLÇÜ 67x67 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Atalay KÖSEOĞLU-SOKAK - İÇ ÖLÇÜ 55x55 cm DIŞ ÖLÇÜ 67x67 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  • Hamdi ESER-KIŞ PEYZAJ - 40x40 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Hamdi ESER-KIŞ PEYZAJ - 40x40 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  • Aylin GÜLER-KIŞ PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 34x25 cm DIŞ ÖLÇÜ 44x35 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Aylin GÜLER-KIŞ PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 34x25 cm DIŞ ÖLÇÜ 44x35 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Şadan BEZEYİŞ -

FİGÜRATİF KOMPOZİSYON - İÇ ÖLÇÜ 11x8 cm DIŞ ÖLÇÜ 26x23 cm - KAĞIT ÜZERİNE GUAJ BOYA - İmzalı

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Şadan BEZEYİŞ - FİGÜRATİF KOMPOZİSYON - İÇ ÖLÇÜ 11x8 cm DIŞ ÖLÇÜ 26x23 cm - KAĞIT ÜZERİNE GUAJ BOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Naci TERZİ -

DENİZ PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 46x34 cm DIŞ ÖLÇÜ 53x40 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Naci TERZİ - DENİZ PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 46x34 cm DIŞ ÖLÇÜ 53x40 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Şadan BEZEYİŞ -

SOYUT KOMPOZİSYON - İÇ ÖLÇÜ 50x35 cm DIŞ ÖLÇÜ 60x45 cm - KARTON ÜZERİ GUAJ BOYA - İmzalı

Rumeli, Üsküp göçmeni bir ailenin oğlu olarak 1926 yılında Adapazarı'nda doğdu. babası hattat Abdullah Bey ve annesi Zümrüt Hanım'dır. Saraçhane İlkokulu, Cağaloğlu Ortaokulu ve Haydarpaşa Lisesi'nden sonra 1945'te başlayan İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Resim Bölümü Nurullah Berk Atölyesi'ni 1951'de birincilikle bitirdi. 1952'de İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi (İDGSA - günümüzde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi) tarafından Milli Eğitim Bakanlığı, İTÜ Rektörlüğü ve İtalyan Kültür Ataşeliği'nin ortak kararıyla, alanda uzmanlaşmak üzere Roma Güzel Sanatlar Akademisi'ne gönderildi. Bu akademinin Mimarlık Sanatları Yüksek Dekorasyon Bölümü'nden birincilikle mezun oldu ve 1954'te “Lodevole” (Üstat) akademik payesiyle ödüllendirilen Prof. Dr. Şadan Bezeyiş, yurda döndükten sonra resim ve heykeli almaya başladı

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Şadan BEZEYİŞ - SOYUT KOMPOZİSYON - İÇ ÖLÇÜ 50x35 cm DIŞ ÖLÇÜ 60x45 cm - KARTON ÜZERİ GUAJ BOYA - İmzalı Rumeli, Üsküp göçmeni bir ailenin oğlu olarak 1926 yılında Adapazarı'nda doğdu. babası hattat Abdullah Bey ve annesi Zümrüt Hanım'dır. Saraçhane İlkokulu, Cağaloğlu Ortaokulu ve Haydarpaşa Lisesi'nden sonra 1945'te başlayan İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Resim Bölümü Nurullah Berk Atölyesi'ni 1951'de birincilikle bitirdi. 1952'de İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi (İDGSA - günümüzde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi) tarafından Milli Eğitim Bakanlığı, İTÜ Rektörlüğü ve İtalyan Kültür Ataşeliği'nin ortak kararıyla, alanda uzmanlaşmak üzere Roma Güzel Sanatlar Akademisi'ne gönderildi. Bu akademinin Mimarlık Sanatları Yüksek Dekorasyon Bölümü'nden birincilikle mezun oldu ve 1954'te “Lodevole” (Üstat) akademik payesiyle ödüllendirilen Prof. Dr. Şadan Bezeyiş, yurda döndükten sonra resim ve heykeli almaya başladı

    TLSold
  •  Niyazi TÜZÜNALPER -SONBAHARDA İZMİR'DE DENİZ - İÇ ÖLÇÜ 37x55 cm DIŞ ÖLÇÜ 50x65 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1951 - İmzalı

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Niyazi TÜZÜNALPER -SONBAHARDA İZMİR'DE DENİZ - İÇ ÖLÇÜ 37x55 cm DIŞ ÖLÇÜ 50x65 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1951 - İmzalı

    TLSold
  •  Saip TUNA 1904-1974 -

PORTRE - İÇ ÖLÇÜ 60x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 66x56 cm - KAĞIT ÜZERİ PASTEL BOYA - 1935 - İmzalı

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Saip TUNA 1904-1974 - PORTRE - İÇ ÖLÇÜ 60x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 66x56 cm - KAĞIT ÜZERİ PASTEL BOYA - 1935 - İmzalı

    TLSold
  •  Eugeny Checkrigin -

SOKAK PEYZAJI - İÇ ÖLÇÜ 55x52 cm DIŞ ÖLÇÜ 75x73 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 2013 - İmzalı

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Eugeny Checkrigin - SOKAK PEYZAJI - İÇ ÖLÇÜ 55x52 cm DIŞ ÖLÇÜ 75x73 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 2013 - İmzalı

    TLSold
  • Bihter-PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 48x63 cm DIŞ ÖLÇÜ 53x68 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1996 - İmzalı

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Bihter-PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 48x63 cm DIŞ ÖLÇÜ 53x68 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1996 - İmzalı

    TLSold
  •  Stefania RADULSEU -

VAZODA ÇİÇEKLER - İÇ ÖLÇÜ 44x32 cm DIŞ ÖLÇÜ 59x43 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - 1950 - İmzalı

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Stefania RADULSEU - VAZODA ÇİÇEKLER - İÇ ÖLÇÜ 44x32 cm DIŞ ÖLÇÜ 59x43 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - 1950 - İmzalı

    TLSold
  •  Rumca İmzalı -PORTRE - 30x40 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Rumca İmzalı -PORTRE - 30x40 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  • Salahaddin-

İNEK TEMALI PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 35x23 cm DIŞ ÖLÇÜ 40x28 cm - MUKAVVA ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Salahaddin- İNEK TEMALI PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 35x23 cm DIŞ ÖLÇÜ 40x28 cm - MUKAVVA ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Selah İmzalı -1932 KAİNAT GÜZELLİK KRALİÇESİ ''KERİMAN HALİS'' PORTRESİ - İÇ ÖLÇÜ 35x45 cm DIŞ ÖLÇÜ 45x55 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1934 - İmzalı

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Selah İmzalı -1932 KAİNAT GÜZELLİK KRALİÇESİ ''KERİMAN HALİS'' PORTRESİ - İÇ ÖLÇÜ 35x45 cm DIŞ ÖLÇÜ 45x55 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1934 - İmzalı

    TLSold
  •  M.SÜMER -PEYZAJ - 60x95 cm - TUVAL ÜZERİNE YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 46

    Lot: 46

    M.SÜMER -PEYZAJ - 60x95 cm - TUVAL ÜZERİNE YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Hayati MİSMAN -

FİGÜRATİF KOMPOZİSYON - İÇ ÖLÇÜ 15x15 cm DIŞ ÖLÇÜ 30x30 cm - GRAVÜR 4/100 - 2014 - İmzalı

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Hayati MİSMAN - FİGÜRATİF KOMPOZİSYON - İÇ ÖLÇÜ 15x15 cm DIŞ ÖLÇÜ 30x30 cm - GRAVÜR 4/100 - 2014 - İmzalı

    TLSold
  •  Hayati MİSMAN -

FİGÜRLÜ KOMPOZİSYON - 35x24 cm - GRAVÜR 31/100 - 1999 - İmzalı

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Hayati MİSMAN - FİGÜRLÜ KOMPOZİSYON - 35x24 cm - GRAVÜR 31/100 - 1999 - İmzalı

    TLSold
  •  Hayati MİSMAN -

FİGÜRLÜ KOMPOZİSYON - İÇ ÖLÇÜ 25x25 cm DIŞ ÖLÇÜ 35x35 cm - 1983 - İmzalı

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Hayati MİSMAN - FİGÜRLÜ KOMPOZİSYON - İÇ ÖLÇÜ 25x25 cm DIŞ ÖLÇÜ 35x35 cm - 1983 - İmzalı

    TLSold
  •  Mustafa Nail Kamacı -

BİSİKLET SÜRENLER - 30x38 cm - KAĞIT ÜZERİ AKRİLİK BOYA - İmzalı

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Mustafa Nail Kamacı - BİSİKLET SÜRENLER - 30x38 cm - KAĞIT ÜZERİ AKRİLİK BOYA - İmzalı

    TLSold
  •  İmza Okunamadı -

ÇOBAN - İÇ ÖLÇÜ 30x24 cm DIŞ ÖLÇÜ 40x34 cm - KONTRPLAK ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 51

    Lot: 51

    İmza Okunamadı - ÇOBAN - İÇ ÖLÇÜ 30x24 cm DIŞ ÖLÇÜ 40x34 cm - KONTRPLAK ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Sabit GÖKER -

PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 32x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 42x60 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Sabit GÖKER - PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 32x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 42x60 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  İmza Okunamadı -

ORYANTALİST - İÇ ÖLÇÜ 97x38 cm DIŞ ÖLÇÜ 112x57 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - Osmanlı Dönemi 1917 - İmzalı

    Lot No: 53

    Lot: 53

    İmza Okunamadı - ORYANTALİST - İÇ ÖLÇÜ 97x38 cm DIŞ ÖLÇÜ 112x57 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - Osmanlı Dönemi 1917 - İmzalı

    TLSold
  •  İmza Okunamadı -

ORYANTALİST - İÇ ÖLÇÜ 97x38 cm DIŞ ÖLÇÜ 112x57 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA -Osmanlı Dönemi 1917 İmzalı

    Lot No: 54

    Lot: 54

    İmza Okunamadı - ORYANTALİST - İÇ ÖLÇÜ 97x38 cm DIŞ ÖLÇÜ 112x57 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA -Osmanlı Dönemi 1917 İmzalı

    TLSold
  •  Asiye Soyaslan (d.1924) -

DENİZDE YELKENLİ - İÇ ÖLÇÜ 35x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 45x60 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı (haliyle)

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Asiye Soyaslan (d.1924) - DENİZDE YELKENLİ - İÇ ÖLÇÜ 35x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 45x60 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı (haliyle)

    TLSold
  •  Efgan BEYAZ -

MÜZİSYENLER - İÇ ÖLÇÜ 30x42 cm DIŞ ÖLÇÜ 35x47 cm - KAĞIT ÜZERİ AKRİLİKBOYA - 2023 - İmzalı

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Efgan BEYAZ - MÜZİSYENLER - İÇ ÖLÇÜ 30x42 cm DIŞ ÖLÇÜ 35x47 cm - KAĞIT ÜZERİ AKRİLİKBOYA - 2023 - İmzalı

    TLSold
  • Javad GAFFARİ-
NATÜRMORT - 43x53 cm - TUVAL ÜZERİ ENJEKSİYON TEKNİĞİYLE YAĞLIBOYA  - İmzalı

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Javad GAFFARİ- NATÜRMORT - 43x53 cm - TUVAL ÜZERİ ENJEKSİYON TEKNİĞİYLE YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Erol KILIÇ -YILDIRIM BAYEZİT FERMAN VI - 152x62 cm - TUVAL ÜZERİNE YAĞLI BOYA - 2013 - İmzalı

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Erol KILIÇ -YILDIRIM BAYEZİT FERMAN VI - 152x62 cm - TUVAL ÜZERİNE YAĞLI BOYA - 2013 - İmzalı

    TLSold
  •  Muhterem İmzalı -PİKNİK - 53x80 cm - TUVAL ÜZERİNE YAĞLI BOYA - 1967 - İmzalı

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Muhterem İmzalı -PİKNİK - 53x80 cm - TUVAL ÜZERİNE YAĞLI BOYA - 1967 - İmzalı

    TLSold
  •  Orhan İmzalı-PEYZAJ - 26x33 cm - TUVAL ÜZERİNE YAĞLI BOYA - 1995 - İmzalı

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Orhan İmzalı-PEYZAJ - 26x33 cm - TUVAL ÜZERİNE YAĞLI BOYA - 1995 - İmzalı

    TLSold
  •  Orhan COĞUPLUGİL (COPLU) -ŞERBETÇİ - 57x40 cm - KAĞIT ÜZERİNE KARIŞIK TEKNİK - İmzalı

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Orhan COĞUPLUGİL (COPLU) -ŞERBETÇİ - 57x40 cm - KAĞIT ÜZERİNE KARIŞIK TEKNİK - İmzalı

    TLSold
  •  Turan EKİCİ -PEYZAJ - 35x50 cm - TUVAL ÜZERİNE YAĞLI BOYA - İmzalı

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Turan EKİCİ -PEYZAJ - 35x50 cm - TUVAL ÜZERİNE YAĞLI BOYA - İmzalı

    TLSold
  •  RÜSTEM AVCIL (1912-1986) -

Duralit üzeri yağlı boya, çerçeveli
25 x 39 cm çerçeve içi ölçüsü
(" ... ressamlarımızdan Adil Doğançay, Şükrü Erdiren, Orhan Arel, Nüzhet İslimyeli, Mehmet Gürbay, Rüstem Avcıl nesnel bir görüş ve doğa sevgisine bağlanan asker ressamlar geleneğini değişik üslup ayrımlarıyla sürdürüyorlar." cümleleriyle bitirmiş Ahmet Köksal, "Türk Resminin Çağdaşlaşmasında Asker Ressamların Etkinliği" makalesinde*
Sanatçının Ankara Resim ve Heykel Müzesi'nde "Cumhuriyete Yol Açanlar" tablosu bulunmaktadır. - * Milliyet Sanat 1981

    Lot No: 63

    Lot: 63

    RÜSTEM AVCIL (1912-1986) - Duralit üzeri yağlı boya, çerçeveli 25 x 39 cm çerçeve içi ölçüsü (" ... ressamlarımızdan Adil Doğançay, Şükrü Erdiren, Orhan Arel, Nüzhet İslimyeli, Mehmet Gürbay, Rüstem Avcıl nesnel bir görüş ve doğa sevgisine bağlanan asker ressamlar geleneğini değişik üslup ayrımlarıyla sürdürüyorlar." cümleleriyle bitirmiş Ahmet Köksal, "Türk Resminin Çağdaşlaşmasında Asker Ressamların Etkinliği" makalesinde* Sanatçının Ankara Resim ve Heykel Müzesi'nde "Cumhuriyete Yol Açanlar" tablosu bulunmaktadır. - * Milliyet Sanat 1981

    TLSold
  •  "ASÇ" İmzalı -

[II. Abdülhamid ve Alman İmparatoru Kayzer Wilhelm II, İstanbul'da savaş] - İÇ ÖLÇÜ 32x25 cm DIŞ ÖLÇÜ 37x30 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - 1914 - İmzalı - Fransız ekolü satirik propaganda çizimi. 1. Dünya Savaşı (1914-1918) sırasında muhtemelen bir karikatür dergisi için yapılmış resim. Çerçevenin arkasında Fransız çerçeveci etiketi mevcut

    Lot No: 64

    Lot: 64

    "ASÇ" İmzalı - [II. Abdülhamid ve Alman İmparatoru Kayzer Wilhelm II, İstanbul'da savaş] - İÇ ÖLÇÜ 32x25 cm DIŞ ÖLÇÜ 37x30 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - 1914 - İmzalı - Fransız ekolü satirik propaganda çizimi. 1. Dünya Savaşı (1914-1918) sırasında muhtemelen bir karikatür dergisi için yapılmış resim. Çerçevenin arkasında Fransız çerçeveci etiketi mevcut

    TLSold
  •  Zeki SERBEST -

GÖÇ - İÇ ÖLÇÜ 45x45 cm DIŞ ÖLÇÜ 60x60 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı - Sanatçı, eserlerinde genellikle kırsal kesimdeki yerleşim alanlarını yorumlayan ve peysaj resimleriyle tanınıyor. Kış günlerinin soğukluğunu, köy evlerinin sıcak tonlardan oluşan kiremitleriyle yumuşatırken, dostluğun simgesi olan atları, zor şartların ve emeğin simgesi kızakları, oluşturduğu figürleri ile de köy insanını resmediyor.

Zeki Serbest, Orta Anadolu doğasının, insan yaşamını biçimlendiren çetin koşullarını, kendine özgü renklerini, resminin de belirleyici öğeleri olarak görüyor. Kompozisyonların, birbirini izleyen ve birbiriyle bütünleşen yaşam ve doğa sahnelerinden oluşması, sanatçısının bu diziye,panoramik bir ilişkiler değeri açısından baktığını kanıtlamaktadır. Resimleri yan yana koyup baktığımızda, bir yaşam şeridiyle yüz yüze geliyorsunuz. …Çevre ve insan, birbirine kenetlenmiş, birbiri içinde erimiş varlıklar izlenimi yaratıyor. Bu anlamda organik bütünlük, Zeki Serbest’in resimlerine, somut-resimsel bir kitle görünümü kazandırıyor.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Zeki SERBEST - GÖÇ - İÇ ÖLÇÜ 45x45 cm DIŞ ÖLÇÜ 60x60 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı - Sanatçı, eserlerinde genellikle kırsal kesimdeki yerleşim alanlarını yorumlayan ve peysaj resimleriyle tanınıyor. Kış günlerinin soğukluğunu, köy evlerinin sıcak tonlardan oluşan kiremitleriyle yumuşatırken, dostluğun simgesi olan atları, zor şartların ve emeğin simgesi kızakları, oluşturduğu figürleri ile de köy insanını resmediyor. Zeki Serbest, Orta Anadolu doğasının, insan yaşamını biçimlendiren çetin koşullarını, kendine özgü renklerini, resminin de belirleyici öğeleri olarak görüyor. Kompozisyonların, birbirini izleyen ve birbiriyle bütünleşen yaşam ve doğa sahnelerinden oluşması, sanatçısının bu diziye,panoramik bir ilişkiler değeri açısından baktığını kanıtlamaktadır. Resimleri yan yana koyup baktığımızda, bir yaşam şeridiyle yüz yüze geliyorsunuz. …Çevre ve insan, birbirine kenetlenmiş, birbiri içinde erimiş varlıklar izlenimi yaratıyor. Bu anlamda organik bütünlük, Zeki Serbest’in resimlerine, somut-resimsel bir kitle görünümü kazandırıyor.

    TLSold
  •  Jale GÜN (1923-?) -

OLUŞUM - 45x65 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1980 - İmzalı - stanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde resim öğrenimi gören, yurt içinde ve yurt dışında birçok karma sergiye katılan sanatçı, 1957 NATO Resim Yarışması'nda 111.lük ödülü, 1965 T.C. Emekli Sandığı Sanat Yarışması'nda bakır pano 1.lik ödülü, 1976 UFACSI Uluslararası Grup 1.lik Ödülü ve Şehir Plaketi aldı.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Jale GÜN (1923-?) - OLUŞUM - 45x65 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1980 - İmzalı - stanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde resim öğrenimi gören, yurt içinde ve yurt dışında birçok karma sergiye katılan sanatçı, 1957 NATO Resim Yarışması'nda 111.lük ödülü, 1965 T.C. Emekli Sandığı Sanat Yarışması'nda bakır pano 1.lik ödülü, 1976 UFACSI Uluslararası Grup 1.lik Ödülü ve Şehir Plaketi aldı.

    TLSold
  •  Bülent AYTAÇ -

ŞAPKASINDA GÜL OLAN KADIN - 42x50 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - 2023 - İmzalı

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Bülent AYTAÇ - ŞAPKASINDA GÜL OLAN KADIN - 42x50 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - 2023 - İmzalı

    TLSold
  •  Hüseyin SARTAŞ -

BUĞDAY DÖVENLER - İÇ ÖLÇÜ 20x20 cm DIŞ ÖLÇÜ 30x30 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Hüseyin SARTAŞ - BUĞDAY DÖVENLER - İÇ ÖLÇÜ 20x20 cm DIŞ ÖLÇÜ 30x30 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Mehmet ARPACIK -

PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 27x17 cm DIŞ ÖLÇÜ 37x27 cm - KARTON ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1997 - İmzalı

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Mehmet ARPACIK - PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 27x17 cm DIŞ ÖLÇÜ 37x27 cm - KARTON ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1997 - İmzalı

    TLSold
  •  SERDAR OKAN -

PİYANO - 80x100 cm - TUVAL ÜZERİ KARIŞIK TEKNİK - İmzalı

    Lot No: 70

    Lot: 70

    SERDAR OKAN - PİYANO - 80x100 cm - TUVAL ÜZERİ KARIŞIK TEKNİK - İmzalı

    TLSold
  •  Cezmi AYDINOĞLU (1920 - 1977) -PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 40x70 cm DIŞ ÖLÇÜ 50x80 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA- İmzalı

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Cezmi AYDINOĞLU (1920 - 1977) -PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 40x70 cm DIŞ ÖLÇÜ 50x80 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA- İmzalı

    TLSold
  •  Hayri ARI -PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 50x35 cm DIŞ ÖLÇÜ 58x43 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı (imza arkasındadır)

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Hayri ARI -PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 50x35 cm DIŞ ÖLÇÜ 58x43 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı (imza arkasındadır)

    TLSold
  •  A.MUHTEREM OMA -BEYKOZ SIRTLARINDAN - 60x50 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 73

    Lot: 73

    A.MUHTEREM OMA -BEYKOZ SIRTLARINDAN - 60x50 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Memduh KUZAY -İSTANBUL - 130x110 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 2005 - İmzalı

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Memduh KUZAY -İSTANBUL - 130x110 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 2005 - İmzalı

    TLSold
  •  Turgut AKAN -

PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 42x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 48x56 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Turgut AKAN - PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 42x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 48x56 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Ali NEMATİ -

ODALIK - İÇ ÖLÇÜ 78x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 88x60 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Ali NEMATİ - ODALIK - İÇ ÖLÇÜ 78x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 88x60 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Salih KAPTAN -TÜRK BAYRAĞI KÖY PEYZAJ  - İÇ ÖLÇÜ 77x35 cm DIŞ ÖLÇÜ 82x39 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Salih KAPTAN -TÜRK BAYRAĞI KÖY PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 77x35 cm DIŞ ÖLÇÜ 82x39 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Hüseyin ERGİL -

ATATÜRK MECLİSE BAKIŞ - 35x50 cm - MARKER ÇİZİM - İmzalı

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Hüseyin ERGİL - ATATÜRK MECLİSE BAKIŞ - 35x50 cm - MARKER ÇİZİM - İmzalı

    TLSold
  •  Numan Pura ( Üsküp 1907 - İstanbul 1989 ) -

KADIN PORTRE - İÇ ÖLÇÜ 17x12 cm DIŞ ÖLÇÜ 27x22 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Numan Pura ( Üsküp 1907 - İstanbul 1989 ) - KADIN PORTRE - İÇ ÖLÇÜ 17x12 cm DIŞ ÖLÇÜ 27x22 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Sadık GÖKTUNA -

PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 11x18 cm DIŞ ÖLÇÜ 26x33 cm - KAĞIT ÜZERİ KURUBOYA - ESKİ TÜRKÇE YAZILI VE İMZALI

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Sadık GÖKTUNA - PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 11x18 cm DIŞ ÖLÇÜ 26x33 cm - KAĞIT ÜZERİ KURUBOYA - ESKİ TÜRKÇE YAZILI VE İMZALI

    TLSold
  •  Gül DERMAN (1942-1994) -

PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 50x35 cm DIŞ ÖLÇÜ 60x45 cm - ÖZGÜN BASKI 9/20 - 1981 - İmzalı

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Gül DERMAN (1942-1994) - PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 50x35 cm DIŞ ÖLÇÜ 60x45 cm - ÖZGÜN BASKI 9/20 - 1981 - İmzalı

    TLSold
  •  A.Muhterem OMA -KIZ KULESİ - İÇ ÖLÇÜ 22x31 cm DIŞ ÖLÇÜ 43x34 cm - KARTON ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 82

    Lot: 82

    A.Muhterem OMA -KIZ KULESİ - İÇ ÖLÇÜ 22x31 cm DIŞ ÖLÇÜ 43x34 cm - KARTON ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  H.PEGECRK -

ESKİ BİR OSMANLIK SOKAĞI - İÇ ÖLÇÜ 70x54 cm DIŞ ÖLÇÜ 78x62 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 83

    Lot: 83

    H.PEGECRK - ESKİ BİR OSMANLIK SOKAĞI - İÇ ÖLÇÜ 70x54 cm DIŞ ÖLÇÜ 78x62 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  İmzasız -

İSHAK PAŞA SARAYI - İÇ ÖLÇÜ 75x48 cm DIŞ ÖLÇÜ 85x58 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzasız

    Lot No: 84

    Lot: 84

    İmzasız - İSHAK PAŞA SARAYI - İÇ ÖLÇÜ 75x48 cm DIŞ ÖLÇÜ 85x58 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzasız

    TLSold
  •  Dr. Ahmed Hikmed HAMDİ -

NATÜRMORT - İÇ ÖLÇÜ 13x9 cm DIŞ ÖLÇÜ 24x19 cm - KARTON ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı - Dr. Ahmet Hikmet Hamdi sanatkar bir ailenin varisidir, Hoca Ali Rıza'dan resim dersleri almıştır, çok güzel yazı yazan Hikmet Hamdi hayatının son dönemlerinde Talik üstadı Hulusi Efendiden Talik yazısı öğrenerek icazet almıştır.Resimlerinde eski Türkçe ve yeni Türkçe imza örnekleri bulunmaktadır.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Dr. Ahmed Hikmed HAMDİ - NATÜRMORT - İÇ ÖLÇÜ 13x9 cm DIŞ ÖLÇÜ 24x19 cm - KARTON ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı - Dr. Ahmet Hikmet Hamdi sanatkar bir ailenin varisidir, Hoca Ali Rıza'dan resim dersleri almıştır, çok güzel yazı yazan Hikmet Hamdi hayatının son dönemlerinde Talik üstadı Hulusi Efendiden Talik yazısı öğrenerek icazet almıştır.Resimlerinde eski Türkçe ve yeni Türkçe imza örnekleri bulunmaktadır.

    TLSold
  •  Mahmut AKSEL -

TOPKAPI SARAYI REVAN KÖŞKÜ - 30x38 cm - KAĞIT ÜZERİ SULU BOYA - İmzalı

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Mahmut AKSEL - TOPKAPI SARAYI REVAN KÖŞKÜ - 30x38 cm - KAĞIT ÜZERİ SULU BOYA - İmzalı

    TLSold
  •  A. ENSON -İZNİK YEŞİL CAMİİ - İÇ ÖLÇÜ ç.15 DIŞ ÖLÇÜ 32x27 cm - KAĞIT ÜZERİ ÇİNİ MÜREKKEBİ - İmzalı (Arkasında enson resim atolyesi damgası mevcuttur.)

    Lot No: 87

    Lot: 87

    A. ENSON -İZNİK YEŞİL CAMİİ - İÇ ÖLÇÜ ç.15 DIŞ ÖLÇÜ 32x27 cm - KAĞIT ÜZERİ ÇİNİ MÜREKKEBİ - İmzalı (Arkasında enson resim atolyesi damgası mevcuttur.)

    TLSold
  •  Salih ERİMEZ (1901-1974) -HACAMAT SAHNESİ - İÇ ÖLÇÜ 71x60 cm DIŞ ÖLÇÜ 75x65 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Salih ERİMEZ (1901-1974) -HACAMAT SAHNESİ - İÇ ÖLÇÜ 71x60 cm DIŞ ÖLÇÜ 75x65 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Salih ERİMEZ (1901-1974) -HASTAYA BASKIN - İÇ ÖLÇÜ 71x60 cm DIŞ ÖLÇÜ 75x65 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Salih ERİMEZ (1901-1974) -HASTAYA BASKIN - İÇ ÖLÇÜ 71x60 cm DIŞ ÖLÇÜ 75x65 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Çin Tablolar -

AHŞAP ÜZERİNE YEŞİM TAŞINDAN DİZAYN EDİLMİŞ ESKİ DÖNEM ÇİFT ÇİN TABLO - 38x32 cm-38x32 cm

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Çin Tablolar - AHŞAP ÜZERİNE YEŞİM TAŞINDAN DİZAYN EDİLMİŞ ESKİ DÖNEM ÇİFT ÇİN TABLO - 38x32 cm-38x32 cm

    TLSold
  •  FRANSIZ OYUN MASASI -

Ç.96 cm Y.81 cm

    Lot No: 91

    Lot: 91

    FRANSIZ OYUN MASASI - Ç.96 cm Y.81 cm

    TLSold
  •  A.MERENTE (FRANSIZ HEYKEL) -Sütun formunda mermer kaideli ''Anne Sevgisi'' isimli bronz heykel
Ebat: 54x27 cm. İmzalı

    Lot No: 92

    Lot: 92

    A.MERENTE (FRANSIZ HEYKEL) -Sütun formunda mermer kaideli ''Anne Sevgisi'' isimli bronz heykel Ebat: 54x27 cm. İmzalı

    TLSold
  •  F.BARBEDIENNE -Fransız imalatı F.BARBEDIENNE atölyesinde yapılmış Eugene Aizelin sanatçı imzalı 1867 tarihli çift figürlü kusursuz koleksiyonluk heykel Ebat:43x20x16cm

    Lot No: 93

    Lot: 93

    F.BARBEDIENNE -Fransız imalatı F.BARBEDIENNE atölyesinde yapılmış Eugene Aizelin sanatçı imzalı 1867 tarihli çift figürlü kusursuz koleksiyonluk heykel Ebat:43x20x16cm

    TLSold
  •  VİYANA KUŞATMASI KONULU ÇOK NADİR OSMANLI DÖNEMİ ORYANTALİST BÜYÜK BOY ŞÖMİNE SAATİ -

Üzerinde çift sancaklar, Viyana Kuşatması'nı konu alan görseller ve en üstünde taaruz borusu öttüren o dönemin yeniçeri askeri görseli bulunan büyük boy şömine saati. Yükseklik: 45cm , uzunluk: 33 cm

    Lot No: 94

    Lot: 94

    VİYANA KUŞATMASI KONULU ÇOK NADİR OSMANLI DÖNEMİ ORYANTALİST BÜYÜK BOY ŞÖMİNE SAATİ - Üzerinde çift sancaklar, Viyana Kuşatması'nı konu alan görseller ve en üstünde taaruz borusu öttüren o dönemin yeniçeri askeri görseli bulunan büyük boy şömine saati. Yükseklik: 45cm , uzunluk: 33 cm

    TLSold
  •  20.YÜZYIL MASİF TESHİR VİTRİNİ -
Ölçü: 40x40x115 cm

    Lot No: 95

    Lot: 95

    20.YÜZYIL MASİF TESHİR VİTRİNİ - Ölçü: 40x40x115 cm

    TLSold
  •  FRANSIZ MÜCEVHER KUTUSU -

BİZOTELİ KRİSTAL CAMLI BRONZ GEÇMELERİ OLAN BEŞGEN FORMUNDA MÜCEVHER KUTUSU - 22x10 cm

    Lot No: 96

    Lot: 96

    FRANSIZ MÜCEVHER KUTUSU - BİZOTELİ KRİSTAL CAMLI BRONZ GEÇMELERİ OLAN BEŞGEN FORMUNDA MÜCEVHER KUTUSU - 22x10 cm

    TLSold
  •  FRANSIZ 19. YÜZYIL BRONZ JARDİNER KARTLIK -Ölçü: 16 cm

    Lot No: 97

    Lot: 97

    FRANSIZ 19. YÜZYIL BRONZ JARDİNER KARTLIK -Ölçü: 16 cm

    TLSold
  •  FRANSIZ LOKUMLUK -Ölçü: 12 cm

    Lot No: 98

    Lot: 98

    FRANSIZ LOKUMLUK -Ölçü: 12 cm

    TLSold
  •  Ferruh ERTÜRK (1932-2011) -

SANDALLAR - İÇ ÖLÇÜ 41x52 cm DIŞ ÖLÇÜ 51x63 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1985 - İmzalı

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Ferruh ERTÜRK (1932-2011) - SANDALLAR - İÇ ÖLÇÜ 41x52 cm DIŞ ÖLÇÜ 51x63 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1985 - İmzalı

    TLSold
  •  Orhan GÜREL -

PEYZAJ - 70x50 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Orhan GÜREL - PEYZAJ - 70x50 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Canan VAROL -

KÖYDE SOHBET - İÇ ÖLÇÜ 37x54 cm - DIŞ ÖLÇÜ 50x67 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Canan VAROL - KÖYDE SOHBET - İÇ ÖLÇÜ 37x54 cm - DIŞ ÖLÇÜ 50x67 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  İbrahim ÇİFTÇİOĞLU -3 FİGÜR (RENKLİ DİZİ) - 85x60 cm DIŞ ÖLÇÜ 90x65 cm - SERİGRAFİ - 2020 - İmzalı

    Lot No: 102

    Lot: 102

    İbrahim ÇİFTÇİOĞLU -3 FİGÜR (RENKLİ DİZİ) - 85x60 cm DIŞ ÖLÇÜ 90x65 cm - SERİGRAFİ - 2020 - İmzalı

    TLSold
  •  Gümüş Savatlı Rus Bardak -

RUS 84 AYAR ÇARLIK RUSYASI DÖNEMİ VODKA BARDAĞI - 8 cm - 51 gram

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Gümüş Savatlı Rus Bardak - RUS 84 AYAR ÇARLIK RUSYASI DÖNEMİ VODKA BARDAĞI - 8 cm - 51 gram

    TLSold
  •  Rus Gümüş Kadeh -Rus 875 ayar gümüş damgalı, kalem ve yogun savat işçilikli, pedestal ayaklı likör kadehi 9 cm 57 gram.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Rus Gümüş Kadeh -Rus 875 ayar gümüş damgalı, kalem ve yogun savat işçilikli, pedestal ayaklı likör kadehi 9 cm 57 gram.

    TLSold
  •  Rus Gümüş Kadeh -Rus 875 ayar gümüş damgalı, kalem ve yogun savat işçilikli, pedestal ayaklı likör kadehi 10 cm 42 gram.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Rus Gümüş Kadeh -Rus 875 ayar gümüş damgalı, kalem ve yogun savat işçilikli, pedestal ayaklı likör kadehi 10 cm 42 gram.

    TLSold
  •  Şarap Kovası -Üzeri üzümlerle şekillendirilmiş gümüş kaplama şarap kovası. Boy 22 cm Agiz çapı 22 cm

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Şarap Kovası -Üzeri üzümlerle şekillendirilmiş gümüş kaplama şarap kovası. Boy 22 cm Agiz çapı 22 cm

    TLSold
  • Yücel DÖNMEZ-SOYUT KOMPOZİSYON - İÇ ÖLÇÜ 40x48 cm DIŞ ÖLÇÜ 60x68 cm - MUKAVVA ÜZERİ KARIŞIK TEKNİK - 1990 - İmzalı

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Yücel DÖNMEZ-SOYUT KOMPOZİSYON - İÇ ÖLÇÜ 40x48 cm DIŞ ÖLÇÜ 60x68 cm - MUKAVVA ÜZERİ KARIŞIK TEKNİK - 1990 - İmzalı

    TLSold
  • Anonim-

ÇOCUK PORTRE - İÇ ÖLÇÜ 46x33 cm DIŞ ÖLÇÜ 60x46 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzasız (haliyle yaşlı tablo)

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Anonim- ÇOCUK PORTRE - İÇ ÖLÇÜ 46x33 cm DIŞ ÖLÇÜ 60x46 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzasız (haliyle yaşlı tablo)

    TLSold
  •  Paşa A. Nahçivan -

PORTRE - 50x40 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Paşa A. Nahçivan - PORTRE - 50x40 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Freya KUYUMCİYAN (1951-2021) -

NATÜRMORT - İÇ ÖLÇÜ 50x34 cm DIŞ ÖLÇÜ 59x43 cm - KAĞIT ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1977 - İmzalı Kuyumciyan ailesinin ikinci çocuğu olarak 1951 yılında doğan sanatçımız Freya Kuyumciyan,
Nor Tibros Ermeni ilkokulu sonrasında Beyoğlu'ndaki Fransız konsolosluğu Popilion okuluna devam etti.
Sonrasında otizm teşhisi konulan Freya Kuyumciyan ilerleyen yıllarda ailesinin de yönlendirmesiyle
resim eğitimine başladı. O dönemde Kemal Zeren, Mahmut Cuda ve Ayetullah Sümer den resim eğitimi aldı.
70'li yıllarda çok sayıda eser çıkaran sanatçı daha sonrasında hastalığının ilerlemesi
sebebiyle resim yapmayı da bırakmıştır.
2021 yılında İstanbulda vefat etmiştir.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Freya KUYUMCİYAN (1951-2021) - NATÜRMORT - İÇ ÖLÇÜ 50x34 cm DIŞ ÖLÇÜ 59x43 cm - KAĞIT ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1977 - İmzalı Kuyumciyan ailesinin ikinci çocuğu olarak 1951 yılında doğan sanatçımız Freya Kuyumciyan, Nor Tibros Ermeni ilkokulu sonrasında Beyoğlu'ndaki Fransız konsolosluğu Popilion okuluna devam etti. Sonrasında otizm teşhisi konulan Freya Kuyumciyan ilerleyen yıllarda ailesinin de yönlendirmesiyle resim eğitimine başladı. O dönemde Kemal Zeren, Mahmut Cuda ve Ayetullah Sümer den resim eğitimi aldı. 70'li yıllarda çok sayıda eser çıkaran sanatçı daha sonrasında hastalığının ilerlemesi sebebiyle resim yapmayı da bırakmıştır. 2021 yılında İstanbulda vefat etmiştir.

    TLSold
  •  Freya KUYUMCİYAN (1951-2021) -NATÜRMORT - İÇ ÖLÇÜ 50x34 cm DIŞ ÖLÇÜ 59x43 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - 1977 - İmzalıKuyumciyan ailesinin ikinci çocuğu olarak 1951 yılında doğan sanatçımız Freya Kuyumciyan,
Nor Tibros Ermeni ilkokulu sonrasında Beyoğlu'ndaki Fransız konsolosluğu Popilion okuluna devam etti.
Sonrasında otizm teşhisi konulan Freya Kuyumciyan ilerleyen yıllarda ailesinin de yönlendirmesiyle
resim eğitimine başladı. O dönemde Kemal Zeren, Mahmut Cuda ve Ayetullah Sümer den resim eğitimi aldı.
70'li yıllarda çok sayıda eser çıkaran sanatçı daha sonrasında hastalığının ilerlemesi
sebebiyle resim yapmayı da bırakmıştır.
2021 yılında İstanbulda vefat etmiştir.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Freya KUYUMCİYAN (1951-2021) -NATÜRMORT - İÇ ÖLÇÜ 50x34 cm DIŞ ÖLÇÜ 59x43 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - 1977 - İmzalıKuyumciyan ailesinin ikinci çocuğu olarak 1951 yılında doğan sanatçımız Freya Kuyumciyan, Nor Tibros Ermeni ilkokulu sonrasında Beyoğlu'ndaki Fransız konsolosluğu Popilion okuluna devam etti. Sonrasında otizm teşhisi konulan Freya Kuyumciyan ilerleyen yıllarda ailesinin de yönlendirmesiyle resim eğitimine başladı. O dönemde Kemal Zeren, Mahmut Cuda ve Ayetullah Sümer den resim eğitimi aldı. 70'li yıllarda çok sayıda eser çıkaran sanatçı daha sonrasında hastalığının ilerlemesi sebebiyle resim yapmayı da bırakmıştır. 2021 yılında İstanbulda vefat etmiştir.

    TLSold
  • Erdem UÇKAN-BALIKLAR - İÇ ÖLÇÜ 48x36 cm DIŞ ÖLÇÜ 56x34 cm - MUKAVVA ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Erdem UÇKAN-BALIKLAR - İÇ ÖLÇÜ 48x36 cm DIŞ ÖLÇÜ 56x34 cm - MUKAVVA ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  • İmza Okunamadı-BALIKÇILAR - İÇ ÖLÇÜ 36x52 cm DIŞ ÖLÇÜ 70x86 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    Lot No: 113

    Lot: 113

    İmza Okunamadı-BALIKÇILAR - İÇ ÖLÇÜ 36x52 cm DIŞ ÖLÇÜ 70x86 cm - KAĞIT ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Osman KEHRİ ( 1949 - 2019 ) -Kağıt üzeri çini mürekkebi. Sanatçının 70'li yıllarda yaptığı çalışmalardan. İmzalı. Ölçü: 40 x 25 cm.

https://www.osmankehri.com

https://www.cocukvakfi.org.tr/calisma-alanlarimiz/cocuk-edebiyati-okulu/ozel-sergiler/osman-kehri/

Osman Kehri, 1949 yılında İstanbulda doğdu. 1967 de lise öğrenimi sonunda kazanmış olduğu Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu, Grafik Bölümü’nden 1971 yılında mezun oldu.

Öğrencilik süresi ve sonrasında ülkemizin büyük ajanslarında art director olarak çalıştı.
(Grafika, Manajans). 1972 Yılında mesleğini geliştirmek için gittiği Londra’da, Madison’s Artists Reklam Stüdyosunda illüstratör olarak çalıştı.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Osman KEHRİ ( 1949 - 2019 ) -Kağıt üzeri çini mürekkebi. Sanatçının 70'li yıllarda yaptığı çalışmalardan. İmzalı. Ölçü: 40 x 25 cm. https://www.osmankehri.com https://www.cocukvakfi.org.tr/calisma-alanlarimiz/cocuk-edebiyati-okulu/ozel-sergiler/osman-kehri/ Osman Kehri, 1949 yılında İstanbulda doğdu. 1967 de lise öğrenimi sonunda kazanmış olduğu Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu, Grafik Bölümü’nden 1971 yılında mezun oldu. Öğrencilik süresi ve sonrasında ülkemizin büyük ajanslarında art director olarak çalıştı. (Grafika, Manajans). 1972 Yılında mesleğini geliştirmek için gittiği Londra’da, Madison’s Artists Reklam Stüdyosunda illüstratör olarak çalıştı.

    TLSold
  • İmza Okunamadı-ATATÜRK PORTRE - İÇ ÖLÇÜ 30x40 cm DIŞ ÖLÇÜ 40x50 cm - MUKAVVA ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 115

    Lot: 115

    İmza Okunamadı-ATATÜRK PORTRE - İÇ ÖLÇÜ 30x40 cm DIŞ ÖLÇÜ 40x50 cm - MUKAVVA ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Mustafa ORHAN -

PEYZAJ - 100x80 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 2020 - İmzalı

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Mustafa ORHAN - PEYZAJ - 100x80 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 2020 - İmzalı

    TLSold
  •  İldar AHMETVALİEV -

GALATA - İÇ ÖLÇÜ 30x25 cm DIŞ ÖLÇÜ 46x41 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 2017 - İmzalı

    Lot No: 117

    Lot: 117

    İldar AHMETVALİEV - GALATA - İÇ ÖLÇÜ 30x25 cm DIŞ ÖLÇÜ 46x41 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - 2017 - İmzalı

    TLSold
  •  Hamit Aydın -

DENİZ PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 33x81 cm DIŞ ÖLÇÜ 38x86 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA SPATULA ÇALIŞMA - İmzalı

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Hamit Aydın - DENİZ PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 33x81 cm DIŞ ÖLÇÜ 38x86 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA SPATULA ÇALIŞMA - İmzalı

    TLSold
  • Anonim-

PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 35x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 50x65 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzasız

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Anonim- PEYZAJ - İÇ ÖLÇÜ 35x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 50x65 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzasız

    TLSold
  •  İmza Okunamadı -

AĞAÇLAR VE İNSANLAR - İÇ ÖLÇÜ 40x56 cm DIŞ ÖLÇÜ 45x61 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 120

    Lot: 120

    İmza Okunamadı - AĞAÇLAR VE İNSANLAR - İÇ ÖLÇÜ 40x56 cm DIŞ ÖLÇÜ 45x61 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Ali KARTAL -

PORTRE - 45x35 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Ali KARTAL - PORTRE - 45x35 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Özgür UĞUZ -IT'S POP IT'S ART - İÇ ÖLÇÜ 66x80 cm DIŞ ÖLÇÜ 70x85 cm - KAĞIT ÜZERİ KARIŞIK TEKNİK - 2012 - İmzalı

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Özgür UĞUZ -IT'S POP IT'S ART - İÇ ÖLÇÜ 66x80 cm DIŞ ÖLÇÜ 70x85 cm - KAĞIT ÜZERİ KARIŞIK TEKNİK - 2012 - İmzalı

    TLSold
  • Şükrü ÇAĞLAYAN-BOĞAZ VE YALILAR - İÇ ÖLÇÜ 32x32 DIŞ ÖLÇÜ 48x48 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1989 - İmzalı

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Şükrü ÇAĞLAYAN-BOĞAZ VE YALILAR - İÇ ÖLÇÜ 32x32 DIŞ ÖLÇÜ 48x48 cm - DURALİT ÜZERİ YAĞLIBOYA - 1989 - İmzalı

    TLSold
  • Renato CRİPPA-MARİNA BALIKÇILAR - İÇ ÖLÇÜ 40x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 62x72 cm - AHŞAP PANEL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzasız - Sertifikalı

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Renato CRİPPA-MARİNA BALIKÇILAR - İÇ ÖLÇÜ 40x50 cm DIŞ ÖLÇÜ 62x72 cm - AHŞAP PANEL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzasız - Sertifikalı

    TLSold
  • Ümmet KARACA (1956-.)-FENERDEN HALİÇ GÖRÜNÜM - İÇ ÖLÇÜ 50x85 cm DIŞ ÖLÇÜ 100x67 cm - İmzalı

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Ümmet KARACA (1956-.)-FENERDEN HALİÇ GÖRÜNÜM - İÇ ÖLÇÜ 50x85 cm DIŞ ÖLÇÜ 100x67 cm - İmzalı

    TLSold
  • Hüseyin CAHİT DERMAN (1951-)-KIZ KULESİ - İÇ ÖLÇÜ 23x23 DIŞ ÖLÇÜ 35x35 cm - PRES TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Hüseyin CAHİT DERMAN (1951-)-KIZ KULESİ - İÇ ÖLÇÜ 23x23 DIŞ ÖLÇÜ 35x35 cm - PRES TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold
  • Hasan SAİM (İzmir'li Hoca SAİM olarakta bilinen ünlü ressam Hasan SAİM 19.yy sonu 20.yy başı)-ORYANTALİST SOKAK - İÇ ÖLÇÜ 47x30 cm DIŞ ÖLÇÜ 57x40 cm - MUKAVVA ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Hasan SAİM (İzmir'li Hoca SAİM olarakta bilinen ünlü ressam Hasan SAİM 19.yy sonu 20.yy başı)-ORYANTALİST SOKAK - İÇ ÖLÇÜ 47x30 cm DIŞ ÖLÇÜ 57x40 cm - MUKAVVA ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    TLSold
  •  Hasan SAİM (İzmir'li Hoca SAİM olarakta bilinen ünlü ressam Hasan SAİM 19.yy sonu 20.yy başı) -

ORYANTALİST SOKAK - İÇ ÖLÇÜ 47x30 cm DIŞ ÖLÇÜ 57x40 cm - MUKAVVA ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Hasan SAİM (İzmir'li Hoca SAİM olarakta bilinen ünlü ressam Hasan SAİM 19.yy sonu 20.yy başı) - ORYANTALİST SOKAK - İÇ ÖLÇÜ 47x30 cm DIŞ ÖLÇÜ 57x40 cm - MUKAVVA ÜZERİ SULUBOYA - İmzalı

    TLSold
  • Nüshet İSLİMYELİ (1923-2005)-SÜLEYMAN SEYYİD BEY PORTRESİ - İÇ ÖLÇÜ 26x17 cm DIŞ ÖLÇÜ 36x27 cm - MUKAVVA ÜZERİ KARAKALEM - 1967 - İmzalı

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Nüshet İSLİMYELİ (1923-2005)-SÜLEYMAN SEYYİD BEY PORTRESİ - İÇ ÖLÇÜ 26x17 cm DIŞ ÖLÇÜ 36x27 cm - MUKAVVA ÜZERİ KARAKALEM - 1967 - İmzalı

    TLSold
  • Raxman -NATÜRMORT - İÇ ÖLÇÜ 46x98 cm DIŞ ÖLÇÜ 55x107 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Raxman -NATÜRMORT - İÇ ÖLÇÜ 46x98 cm DIŞ ÖLÇÜ 55x107 cm - TUVAL ÜZERİ YAĞLIBOYA - İmzalı

    TLSold