Lot: 1

Current Price: 10,000 TL Starting Bid: 10,000 TL Estimated: TL Losing Winning

İbrahim Safi

"Kırmızı Ceketli Kadın" imzalı. Mukavva üzeri tuval marufle yağlıboya. Agop Egoyan tarafaından sertifikalı. Ölçüler: 30 x 21 cm.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • İbrahim Safi -"Kırmızı Ceketli Kadın" imzalı. Mukavva üzeri tuval marufle yağlıboya. Agop Egoyan tarafaından sertifikalı. Ölçüler: 30 x 21 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    İbrahim Safi -"Kırmızı Ceketli Kadın" imzalı. Mukavva üzeri tuval marufle yağlıboya. Agop Egoyan tarafaından sertifikalı. Ölçüler: 30 x 21 cm.

    TLSold
  • Mehmet Kanık-UNESCO Dünya sanatçısı ünvanlı Mehmet Kanık'a ait tablo tuval üzeri yağlıboyadır. M.Kanık imzalıdır. Ölçüler: 54 x 44 cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Mehmet Kanık-UNESCO Dünya sanatçısı ünvanlı Mehmet Kanık'a ait tablo tuval üzeri yağlıboyadır. M.Kanık imzalıdır. Ölçüler: 54 x 44 cm.

    TLSold
  • Mehmet Kanık-UNESCO Dünya sanatçısı ünvanlı Mehmet Kanık'a ait tablo tuval üzeri yağlıboyadır. M.Kanık imzalıdır. Ölçüler: 48 x 30 cm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Mehmet Kanık-UNESCO Dünya sanatçısı ünvanlı Mehmet Kanık'a ait tablo tuval üzeri yağlıboyadır. M.Kanık imzalıdır. Ölçüler: 48 x 30 cm.

    TLSold
  • Kadri Aytolon -" Kayalık" konulu, kağıt üzeri suluboya, Kadri imzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 35 x23 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Kadri Aytolon -" Kayalık" konulu, kağıt üzeri suluboya, Kadri imzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 35 x23 cm.

    TLSold
  • Kadri Aytolon -İstanbul Boğazı ve camiler temalı kağıt üzeri suluboya tablo. İmzasız. Arkasında Kadri ismi yazılı. Ölçüler: 26 x 18 cm, çerçeve 41 x 30 cm

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Kadri Aytolon -İstanbul Boğazı ve camiler temalı kağıt üzeri suluboya tablo. İmzasız. Arkasında Kadri ismi yazılı. Ölçüler: 26 x 18 cm, çerçeve 41 x 30 cm

    TLSold
  • Enver Paşa Tablo -Sanatçı Kasimir Rubolowski ( 1919-1994) tarafından 1942-45 dönemi İstanbul'da portre çalıştığı dönemde yaptığı Enver Paşa portresi. Bu dönemde yaptığı çalışmaların çoğu malesef kayıp olan sanatçının bu portresi de bugüne kadar kayıp olarak biliniyordu. Ancak ısrarlı çalışmalar ve araştırmalar sonucu bulunan bu eser artık gün yüzüne çıkarılmıştır. Tuval üzerine yağlıboya ile yapılan çalışma K. Rubolowski imzalı olup arkasında sanatçının kendi el yazısıyla isim ve yapım yeri olan İstanbul yazmaktadır. Yaşından dolayı tuval üzerinde belli bölgelerde yıpranmalar mevcuttur. Ölçü: İç ölçü 58 x 88 cm, çerçeve dışı 77 x 99 cm

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Enver Paşa Tablo -Sanatçı Kasimir Rubolowski ( 1919-1994) tarafından 1942-45 dönemi İstanbul'da portre çalıştığı dönemde yaptığı Enver Paşa portresi. Bu dönemde yaptığı çalışmaların çoğu malesef kayıp olan sanatçının bu portresi de bugüne kadar kayıp olarak biliniyordu. Ancak ısrarlı çalışmalar ve araştırmalar sonucu bulunan bu eser artık gün yüzüne çıkarılmıştır. Tuval üzerine yağlıboya ile yapılan çalışma K. Rubolowski imzalı olup arkasında sanatçının kendi el yazısıyla isim ve yapım yeri olan İstanbul yazmaktadır. Yaşından dolayı tuval üzerinde belli bölgelerde yıpranmalar mevcuttur. Ölçü: İç ölçü 58 x 88 cm, çerçeve dışı 77 x 99 cm

    TLSold
  • Nimet Berdan-"Akçay Dolaylarından" konulu Nimet Berdan imzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Duralit üzeri yağlıboya. Ölçüler : 46 x 35 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Nimet Berdan-"Akçay Dolaylarından" konulu Nimet Berdan imzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Duralit üzeri yağlıboya. Ölçüler : 46 x 35 cm.

    TLSold
  • Haydar Besim Aydar -Tuval üzeri yağlıboya, naturmort. İmzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 50 x 100 cm.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Haydar Besim Aydar -Tuval üzeri yağlıboya, naturmort. İmzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 50 x 100 cm.

    TLSold
  • Mustafa Eldeniz -Tuval üzeri yağlıboya Mustafa Eldeniz imzalı. Ölçüler: 58 x 89 cm

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Mustafa Eldeniz -Tuval üzeri yağlıboya Mustafa Eldeniz imzalı. Ölçüler: 58 x 89 cm

    TLSold
  • İlhan Kılınç -Tuval üzeri yağlıboya İlhan Kılınç imzalı. Ölçüler: 99 x 48 cm , çeçeve 111 x 61cm

    Lot No: 10

    Lot: 10

    İlhan Kılınç -Tuval üzeri yağlıboya İlhan Kılınç imzalı. Ölçüler: 99 x 48 cm , çeçeve 111 x 61cm

    TLSold
  • Baki Kurtuluş Tablo -Duralit üzeri yağlıboya çalışılmış, Baki imzalı tablo. Ölçüler: 58 x 35 cm, Dış 70 x 47 cm

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Baki Kurtuluş Tablo -Duralit üzeri yağlıboya çalışılmış, Baki imzalı tablo. Ölçüler: 58 x 35 cm, Dış 70 x 47 cm

    TLSold
  • Ruhi Karataş -"Modalı özgür ressamlar adına", peyzaj, tual üzeri yağlıboya. Ruhi Karataş 2007 imzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 50 x 70 cm

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Ruhi Karataş -"Modalı özgür ressamlar adına", peyzaj, tual üzeri yağlıboya. Ruhi Karataş 2007 imzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 50 x 70 cm

    TLSold
  • Vahit Basmacıoğlu-"Edremit iskelesi Akçay'dan Kazdağına bakış" 1947 Vahit imzalı. Duralit üzeri yağlıboya. 1947 yılında, Milli eğitim Bakanlığı 8. Devlet Resim ve Heykel Sergisinde sergilenmiş ve katoğa girmiştir. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 29 x 22 cm.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Vahit Basmacıoğlu-"Edremit iskelesi Akçay'dan Kazdağına bakış" 1947 Vahit imzalı. Duralit üzeri yağlıboya. 1947 yılında, Milli eğitim Bakanlığı 8. Devlet Resim ve Heykel Sergisinde sergilenmiş ve katoğa girmiştir. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 29 x 22 cm.

    TLSold
  • Sabahattin Camcıoğlu-"Fırtınada Gemi" imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 60 x 90 cm.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Sabahattin Camcıoğlu-"Fırtınada Gemi" imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 60 x 90 cm.

    TLSold
  • Aydın Dağpınar-"Nazmiye Demirel" portre, imzalı. 1975. Tuval üzeri yağlıboya. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 74 x 53 cm

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Aydın Dağpınar-"Nazmiye Demirel" portre, imzalı. 1975. Tuval üzeri yağlıboya. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 74 x 53 cm

    TLSold
  • Fikret Öztürk -Duralit üzeri yağlıboya, imzalı. Ölçüler: 30 x 40 cm.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Fikret Öztürk -Duralit üzeri yağlıboya, imzalı. Ölçüler: 30 x 40 cm.

    TLSold
  • Fikret Öztürk -Duralit üzeri yağlıboya çalışılmış, sanatçı Fikret Öztürk imzalı. Çerçevesiz. Ölçüler: 41 x 29

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Fikret Öztürk -Duralit üzeri yağlıboya çalışılmış, sanatçı Fikret Öztürk imzalı. Çerçevesiz. Ölçüler: 41 x 29

    TLSold
  • Hasan Kavruk -Kağıt üzeri suluboya, H. Kavruk imzalı. Ölçüler: İç ölçü, 18 x 10 cm, çerçeve 32 x20 cm

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Hasan Kavruk -Kağıt üzeri suluboya, H. Kavruk imzalı. Ölçüler: İç ölçü, 18 x 10 cm, çerçeve 32 x20 cm

    TLSold
  • Işıl Özışık-Kağıt üzeri suluboya, Işıl Özışık imzalı. ölçü:49×34
Çerçeve ölçü:68×53 cm.
Işıl Özışık, 1939 yılında, Kırklareli'nde doğdu. Ortaokul ve lise dönemlerinde Turgut Zaim, Eşref Üren ve Cemal Bingöl’ün öğrencisi oldu.
AÜ Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden, 1963 yılında mezun oldu. Arkeolog olarak, Anadolu’nun birçok medeniyet merkezinde kazılara katıldı. Bir dönem reklamcılık sektöründe sanat yönetmenliği yaptı.
Işıl Özışık, gençlik yıllarında gönül verdiği atletizmde ülkemizi başarıyla temsil ederek ‘sırıkla atlama’ dalında üst üste beş kez Türkiye rekorunun sahibi oldu.
Bütün bunlara paralel olarak, tutkunu olduğu resim sanatına ilgisi, merakı ve sevdası artarak devam eden sanatçı, çeşitli malzeme ve teknikle eserler yapmasına rağmen ülkemizde ‘sulu boya ressamı’ olarak tanınır. Suluboya çalışmanın, önemli bir ayrıcalık olduğu düşünülürse çocukluktan gelen aşırı enerjisini suluboyanın sürat ve aktifliğine yönlendirerek, hatayı hiç affetmeyen bu tekniğin, şeffaf lekelerine egemen olmanın cesareti içinde, sevdasını katarak beslediği özgür eserler yarattığı görülür.
Suluboya tekniği, çalışma süresi içerisinde kağıt üzerinde devamlı hareket halindedir. Ressamın iradesi dışında mutlu veya mutsuz süprizler hazırlar ve devamlı kontrol ister. Teknik olarak örtücü bir karaktere sahip olmadığından, yağlıboyadan daha mücadeleci bir performans hazırlar ressama. Özışık, suluboyanın bu özelliğine yorumcu bir çizgiye ulaştırarak empresyonist bir yönde geliştirmiş, objenin ve objelerin sanatçıda uyandırdığı izlenimlerini kağıt ve tuval üzerine mükemmel bir şekilde aktarmıştır.
Işıl Özışık 1963-2010 yılları arasında yurtiçi ve yurtdışında 50’nin üzerinde kişisel sergi açmış, birçok karma sergiye katılmış ve çeşitli ödüller almıştır. Ulusal ve uluslararası birçok koleksiyonda resimleri bulunmaktadır. Işıl Özışık çalışmalarını halen ABD ve Türkiye’de devam ettiriyor.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Işıl Özışık-Kağıt üzeri suluboya, Işıl Özışık imzalı. ölçü:49×34 Çerçeve ölçü:68×53 cm. Işıl Özışık, 1939 yılında, Kırklareli'nde doğdu. Ortaokul ve lise dönemlerinde Turgut Zaim, Eşref Üren ve Cemal Bingöl’ün öğrencisi oldu. AÜ Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden, 1963 yılında mezun oldu. Arkeolog olarak, Anadolu’nun birçok medeniyet merkezinde kazılara katıldı. Bir dönem reklamcılık sektöründe sanat yönetmenliği yaptı. Işıl Özışık, gençlik yıllarında gönül verdiği atletizmde ülkemizi başarıyla temsil ederek ‘sırıkla atlama’ dalında üst üste beş kez Türkiye rekorunun sahibi oldu. Bütün bunlara paralel olarak, tutkunu olduğu resim sanatına ilgisi, merakı ve sevdası artarak devam eden sanatçı, çeşitli malzeme ve teknikle eserler yapmasına rağmen ülkemizde ‘sulu boya ressamı’ olarak tanınır. Suluboya çalışmanın, önemli bir ayrıcalık olduğu düşünülürse çocukluktan gelen aşırı enerjisini suluboyanın sürat ve aktifliğine yönlendirerek, hatayı hiç affetmeyen bu tekniğin, şeffaf lekelerine egemen olmanın cesareti içinde, sevdasını katarak beslediği özgür eserler yarattığı görülür. Suluboya tekniği, çalışma süresi içerisinde kağıt üzerinde devamlı hareket halindedir. Ressamın iradesi dışında mutlu veya mutsuz süprizler hazırlar ve devamlı kontrol ister. Teknik olarak örtücü bir karaktere sahip olmadığından, yağlıboyadan daha mücadeleci bir performans hazırlar ressama. Özışık, suluboyanın bu özelliğine yorumcu bir çizgiye ulaştırarak empresyonist bir yönde geliştirmiş, objenin ve objelerin sanatçıda uyandırdığı izlenimlerini kağıt ve tuval üzerine mükemmel bir şekilde aktarmıştır. Işıl Özışık 1963-2010 yılları arasında yurtiçi ve yurtdışında 50’nin üzerinde kişisel sergi açmış, birçok karma sergiye katılmış ve çeşitli ödüller almıştır. Ulusal ve uluslararası birçok koleksiyonda resimleri bulunmaktadır. Işıl Özışık çalışmalarını halen ABD ve Türkiye’de devam ettiriyor.

    TLSold
  • Canan Tablo -Tuval üzeri yağlıboya karışık teknik, fırça ve spatula. Sanatçı Canan imzalı. Arkasında Canan A. yazmaktadır. Ölçüler 88 x 70 cm

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Canan Tablo -Tuval üzeri yağlıboya karışık teknik, fırça ve spatula. Sanatçı Canan imzalı. Arkasında Canan A. yazmaktadır. Ölçüler 88 x 70 cm

    TLSold
  • Anonim-İmza okunamadı, İstanbul Anadolu yakası boğaz sahili peyzaj çalışması. Tuval üzeri yağlıboya. Ölçüler: 50 x 40 cm

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Anonim-İmza okunamadı, İstanbul Anadolu yakası boğaz sahili peyzaj çalışması. Tuval üzeri yağlıboya. Ölçüler: 50 x 40 cm

    TLSold
  • Sarkis Der Azarian-Tuval üzerine yağlıboya. "Tarla süren çiftçi ve leylekler" temalı peyzaj çalışması. İmzasız. Tabloda bazı yerlerde yıpranmalar mevcuttur. Haliyle. İstendiğinde Agop Egoyan tarafından sertifikalandırılabilir. Ölçüler: 44 x 67 cm

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Sarkis Der Azarian-Tuval üzerine yağlıboya. "Tarla süren çiftçi ve leylekler" temalı peyzaj çalışması. İmzasız. Tabloda bazı yerlerde yıpranmalar mevcuttur. Haliyle. İstendiğinde Agop Egoyan tarafından sertifikalandırılabilir. Ölçüler: 44 x 67 cm

    TLSold
  • A. Terhanyan -Tuval üzeri yağlıboya. Kazlıçeşme deri fabrikaları temalı peyzaj çalışması. Tabloda yer yer yıpranmalar mevcuttur. Haliyle. Terhanyan 1948 imzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 53 x 38 cm

    Lot No: 23

    Lot: 23

    A. Terhanyan -Tuval üzeri yağlıboya. Kazlıçeşme deri fabrikaları temalı peyzaj çalışması. Tabloda yer yer yıpranmalar mevcuttur. Haliyle. Terhanyan 1948 imzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 53 x 38 cm

    TLSold
  • Anonim -Duralit üzerine yağlıboya, portre. İmzasız. Ölçüler: 41 x 33 cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Anonim -Duralit üzerine yağlıboya, portre. İmzasız. Ölçüler: 41 x 33 cm.

    TLSold
  • Salahaddin -Mukavva üzeri suluboya. Salahaddin imzalı. İnekler temalı peyzaj. Agop Egoyan onaylı. Ölçüler: 35 x 23 cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Salahaddin -Mukavva üzeri suluboya. Salahaddin imzalı. İnekler temalı peyzaj. Agop Egoyan onaylı. Ölçüler: 35 x 23 cm.

    TLSold
  • Rebii Gorbon-"Benlizade Türbesi" kağıt üzerine çini mürekkebi. 1947 imzalı. Agop Egoyan onaylı. Ölçüler: 29 x 35 cm

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Rebii Gorbon-"Benlizade Türbesi" kağıt üzerine çini mürekkebi. 1947 imzalı. Agop Egoyan onaylı. Ölçüler: 29 x 35 cm

    TLSold
  • Fatih Camii-Karakalem Kağıt üzeri Fatih Camii peyzaj çalışması. İmzalı ancak okunamadı. Ölçüler: 32 x 23 cm.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Fatih Camii-Karakalem Kağıt üzeri Fatih Camii peyzaj çalışması. İmzalı ancak okunamadı. Ölçüler: 32 x 23 cm.

    TLSold
  • Kenan Çizer Erçel -"Çeker Yeri" Kenan 89 imzalı. Kağıt üzeri suluboya. Ölçüler 24 x 32 cm.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Kenan Çizer Erçel -"Çeker Yeri" Kenan 89 imzalı. Kağıt üzeri suluboya. Ölçüler 24 x 32 cm.

    TLSold
  • Anonim -Duralit üzeri yağlıboya. İmzasız. Ölçüler: 30 x 23 cm

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Anonim -Duralit üzeri yağlıboya. İmzasız. Ölçüler: 30 x 23 cm

    TLSold
  • Adnan Turani -Kağıt üzeri karışık teknik 2018 yılı Turani imzalı. Ölçüler: 70 x 50 cm. Çerçeve ile: 87 x 68 cm

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Adnan Turani -Kağıt üzeri karışık teknik 2018 yılı Turani imzalı. Ölçüler: 70 x 50 cm. Çerçeve ile: 87 x 68 cm

    TLSold
  • Lev Kar Suluboya Tablo -Rus Sanatçı Lev Kar'ın ender suluboya çalışmalarındandır. Karton üzeri suluboya oryantal tarzda çalışılmış. Ölçüler: İç ölçü 48 x 31 cm. Çerçeve 66 x 49 cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Lev Kar Suluboya Tablo -Rus Sanatçı Lev Kar'ın ender suluboya çalışmalarındandır. Karton üzeri suluboya oryantal tarzda çalışılmış. Ölçüler: İç ölçü 48 x 31 cm. Çerçeve 66 x 49 cm.

    TLSold
  • Lev Kar Tablo -Tuval üzeri yağlıboya peysaj çalışması. Lev Kar imzalı. Çerçevesi döneminin ahşap çerçevesidir. Ölçüler: İç ölçü 28 x 33, çerçeve ölçü 48 x 53

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Lev Kar Tablo -Tuval üzeri yağlıboya peysaj çalışması. Lev Kar imzalı. Çerçevesi döneminin ahşap çerçevesidir. Ölçüler: İç ölçü 28 x 33, çerçeve ölçü 48 x 53

    TLSold
  • Lev Kar Tablo -Tuval üzeri yağlıboya natürmort çalışması. Lev Kar imzalı. İç ölçü 60 x 86 cm, çerçeve 80x105 cm

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Lev Kar Tablo -Tuval üzeri yağlıboya natürmort çalışması. Lev Kar imzalı. İç ölçü 60 x 86 cm, çerçeve 80x105 cm

    TLSold
  • A. J. Dumas Tablo -Tuval üzeri yağlıboya tablo. A. J. Dumas imzalı. Ölçüler: İç ölçü 33 x 26, çerçeve 37 x 29 cm

    Lot No: 34

    Lot: 34

    A. J. Dumas Tablo -Tuval üzeri yağlıboya tablo. A. J. Dumas imzalı. Ölçüler: İç ölçü 33 x 26, çerçeve 37 x 29 cm

    TLSold
  • Bally-"Göl Kenarı" tuval üzerine yağlıboya, imzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 38 x 46 cm

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Bally-"Göl Kenarı" tuval üzerine yağlıboya, imzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 38 x 46 cm

    TLSold
  • M. ÇAM-Tuval üzeri yağlıboya. M.ÇAM 1976 imzalı. Naturmort. Tabloda yer yer yıpranmalar mevcuttur. Haliyle. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 40 x 30 cm.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    M. ÇAM-Tuval üzeri yağlıboya. M.ÇAM 1976 imzalı. Naturmort. Tabloda yer yer yıpranmalar mevcuttur. Haliyle. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 40 x 30 cm.

    TLSold
  • Banon-Suluboya tablo, Banon 1976 imzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 21 x 33 cm

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Banon-Suluboya tablo, Banon 1976 imzalı. Agop Egoyan onaylıdır. Ölçüler: 21 x 33 cm

    TLSold
  • Anonim -"Sahilde kayıklar ve insanlar". Duralit üzeri yağlıboya. İmzasız. Ölçüler: 35 x 50 cm

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Anonim -"Sahilde kayıklar ve insanlar". Duralit üzeri yağlıboya. İmzasız. Ölçüler: 35 x 50 cm

    TLSold
  • Ohannes Bark -Ahşap plaka üzeri yağlıboya. O.Bark imzalı. Peyzaj. Agop Egoyan onaylı. Ölçüler: 27 x 21 cm

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Ohannes Bark -Ahşap plaka üzeri yağlıboya. O.Bark imzalı. Peyzaj. Agop Egoyan onaylı. Ölçüler: 27 x 21 cm

    TLSold
  • Anonim -Peyzaj ve mimari, duralit üzeri yağlıboya. Fransız ekolü. Orijinal çerçevesinde. İmzasız. Ölçüler: 42 x 35

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Anonim -Peyzaj ve mimari, duralit üzeri yağlıboya. Fransız ekolü. Orijinal çerçevesinde. İmzasız. Ölçüler: 42 x 35

    TLSold
  • Çift Fransız minyatür tablo-Kendine has oval göbekli altın varaklı çarçeveleri olan minyatür tablolar, tuval üzeri yağlıboya çalışılmış, imzasız. Ölçüler: İç ölçü 13 x 6 cm, dış çarçeve 33 x 28 cm

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Çift Fransız minyatür tablo-Kendine has oval göbekli altın varaklı çarçeveleri olan minyatür tablolar, tuval üzeri yağlıboya çalışılmış, imzasız. Ölçüler: İç ölçü 13 x 6 cm, dış çarçeve 33 x 28 cm

    TLSold
  • Fransız Karakalem Tablo-1892 tarihli kağıt üzeri karakalem çalışma sanatçı imzalı ancak okunamadı. Ölçüler: İç 30 x 22 cm, çerçeve 49 x 37 cm

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Fransız Karakalem Tablo-1892 tarihli kağıt üzeri karakalem çalışma sanatçı imzalı ancak okunamadı. Ölçüler: İç 30 x 22 cm, çerçeve 49 x 37 cm

    TLSold
  • Karakalem Tablo -Karakalem kağıt üzeri tablo 1869 tarihli sanatçı imzalı ancak okunamadı. Ölçüler : İç 29 x 21 cm, çerçeve 45 x 50 cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Karakalem Tablo -Karakalem kağıt üzeri tablo 1869 tarihli sanatçı imzalı ancak okunamadı. Ölçüler : İç 29 x 21 cm, çerçeve 45 x 50 cm.

    TLSold
  • HGW Shmitt-" River Arun- Arundel Castle". İngilteredeki Arundel kalesi resmedilmiş. Mukavva üzeri Guaj boya. Shimitt 10 /2008 imzalı. Agop Egoyan onaylı. Ölçüler: 75 x 56 cm

    Lot No: 44

    Lot: 44

    HGW Shmitt-" River Arun- Arundel Castle". İngilteredeki Arundel kalesi resmedilmiş. Mukavva üzeri Guaj boya. Shimitt 10 /2008 imzalı. Agop Egoyan onaylı. Ölçüler: 75 x 56 cm

    TLSold
  • Natürmort -Tuval üzeri yağlıboya naturmort. İmza okunamadı. Ölçüler: 20 x 25 cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Natürmort -Tuval üzeri yağlıboya naturmort. İmza okunamadı. Ölçüler: 20 x 25 cm.

    TLSold
  • Lionel Garner -Sınırlı sayıda üretim sanatçı ıslak imzalı baskı tablo. Cam altı çerçeveye sahiptir. Ölçüler: 64 x 45, çerçeve 92 x 76 cm.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Lionel Garner -Sınırlı sayıda üretim sanatçı ıslak imzalı baskı tablo. Cam altı çerçeveye sahiptir. Ölçüler: 64 x 45, çerçeve 92 x 76 cm.

    TLSold
  • Rubens Tablo -Peter Poul Rubens'in önemli eserlerinden "Le jugement de Paris" tablosunun küçük ölçekte bombeli emaye üzerine oldukça yaşlı Avrupa baskısıdır. Ölçüler: 14 x 10 cm, çerçeve 21 x 16 cm

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Rubens Tablo -Peter Poul Rubens'in önemli eserlerinden "Le jugement de Paris" tablosunun küçük ölçekte bombeli emaye üzerine oldukça yaşlı Avrupa baskısıdır. Ölçüler: 14 x 10 cm, çerçeve 21 x 16 cm

    TLSold
  • İbrahim Balaban-"Figür kompozisyon" imzalı. 2018 tarihli serigrafi baskı. 30 /100. Ölçü: 50 x 70 cm

    Lot No: 48

    Lot: 48

    İbrahim Balaban-"Figür kompozisyon" imzalı. 2018 tarihli serigrafi baskı. 30 /100. Ölçü: 50 x 70 cm

    TLSold
  • Eren Eyüboğlu -Eczacıbaşı Seramik üzeri baskı çalışması. Ölçüler: 26,5 x 42 cm.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Eren Eyüboğlu -Eczacıbaşı Seramik üzeri baskı çalışması. Ölçüler: 26,5 x 42 cm.

    TLSold
  • Foto Süreyya - İsmet İnönü -Dönemin orjinal fotoğrafı. Süleyman Süreyya imzalı. İsmet İnönü İstiklal Madalyasıyla çekilen fotoğrafı. Ölçüler: 27 x 22 cm. Çerçeve ile: 31 x 26 cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Foto Süreyya - İsmet İnönü -Dönemin orjinal fotoğrafı. Süleyman Süreyya imzalı. İsmet İnönü İstiklal Madalyasıyla çekilen fotoğrafı. Ölçüler: 27 x 22 cm. Çerçeve ile: 31 x 26 cm.

    TLSold
  • Nutuk -Harf devrimi öncesi 1927 orjinal basımı, eksiksiz 10 adet ince pelur kağıda basılı haritaya sahip, kırmızı cilt kapaklı siyah sırta sahip Nutuk. Giriş sayfasında Cumhuriyet Halk Fırkasının Armağanı yazan pembe renkli kağıt yapıştırılmıştır. Kağıdın üzerinde el yazısıyla "Sancak" yazılmış, Sancak Köyü demirbaşıdır ifadesi yer almaktadır. Ön kapağın iç kısmında muhtemelen kütüphane kaydı için el yazısıyla Osmanlıca numara listelesi yazılmış. Döneminin tüm unsur ve ibarelerini taşıyan, kondisyonu mükemmele yakın, eksiksiz haritaları olan nadir bulunabilecek koleksiyonluk bir eserdir.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Nutuk -Harf devrimi öncesi 1927 orjinal basımı, eksiksiz 10 adet ince pelur kağıda basılı haritaya sahip, kırmızı cilt kapaklı siyah sırta sahip Nutuk. Giriş sayfasında Cumhuriyet Halk Fırkasının Armağanı yazan pembe renkli kağıt yapıştırılmıştır. Kağıdın üzerinde el yazısıyla "Sancak" yazılmış, Sancak Köyü demirbaşıdır ifadesi yer almaktadır. Ön kapağın iç kısmında muhtemelen kütüphane kaydı için el yazısıyla Osmanlıca numara listelesi yazılmış. Döneminin tüm unsur ve ibarelerini taşıyan, kondisyonu mükemmele yakın, eksiksiz haritaları olan nadir bulunabilecek koleksiyonluk bir eserdir.

    TLSold
  • Osmanlı İpek Kadife Minder -100 yılın üzerinde yaşı olan yer minderi, Gül kurusu renginde ipek kadife üzerine altın sırma ile işlenmiş, yatık sarma tekniği kullanılmıştır. Koruma amaçlı cam arası çerçeve içine alınmıştır. Bez Ölçüleri: 90 x 88 cm, Çerçeve ölçüsü: 107 x 109 cm

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Osmanlı İpek Kadife Minder -100 yılın üzerinde yaşı olan yer minderi, Gül kurusu renginde ipek kadife üzerine altın sırma ile işlenmiş, yatık sarma tekniği kullanılmıştır. Koruma amaçlı cam arası çerçeve içine alınmıştır. Bez Ölçüleri: 90 x 88 cm, Çerçeve ölçüsü: 107 x 109 cm

    TLSold
  • Talik İşleme Hat -Koruma ve sergi amaçlı cam altına çerçeveye alınmıştır. Yeşil kadife üzerine Tel kırma tekniği ile tasarlanmıştır. Ay ve yıldız barındırır. Tasvir olarak Allah'ın Aslanı Ali tasviri yapılmıştır. Yazıda ise " Dünyada iyi bir namın tohumlarını ekip giden, kıyamet gününe kadar ölmeden yaşayacaktır" şeklinde yazılı beyit bulunmaktadır. Ölçü :94 x 70 cm

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Talik İşleme Hat -Koruma ve sergi amaçlı cam altına çerçeveye alınmıştır. Yeşil kadife üzerine Tel kırma tekniği ile tasarlanmıştır. Ay ve yıldız barındırır. Tasvir olarak Allah'ın Aslanı Ali tasviri yapılmıştır. Yazıda ise " Dünyada iyi bir namın tohumlarını ekip giden, kıyamet gününe kadar ölmeden yaşayacaktır" şeklinde yazılı beyit bulunmaktadır. Ölçü :94 x 70 cm

    TLSold
  • Hereke İpek Halı -Hereke Saf ipek sık dokuma duvar halısı, Osmanlı dönemi üretilmiş eski herekedir. Sağ üst köşesinde eski harflerle Hereke yazısı dokumayla işlenmiştir. Ölçü: 70 x 50 cm

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Hereke İpek Halı -Hereke Saf ipek sık dokuma duvar halısı, Osmanlı dönemi üretilmiş eski herekedir. Sağ üst köşesinde eski harflerle Hereke yazısı dokumayla işlenmiştir. Ölçü: 70 x 50 cm

    TLSold
  • Hilal Eczanesi Terazisi -1922 yılında bir Rum'a ait Panayot Eczanesini satınalarak kurulan meşhur İzmir Hilal Eczanesinin Eczacı terazisidir. Neredeyse tüm parçalarıyla eksiksiz ve orjinal durumunda olan terazinin, son Muayene Kağıdı ve Belediye bildiri kağıdı da bulunmaktadır. Herşeyiyle tarihi ve koleksiyon değeri yüksek bir eserdir. Ölçüler: 38 x 37x 20 cm.
Hilal Eczanesiyle ilgili detaylı bilgi aşağıdaki linkte mevcuttur.

https://www.izmirvakfi.org/izmirin-kokusu

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Hilal Eczanesi Terazisi -1922 yılında bir Rum'a ait Panayot Eczanesini satınalarak kurulan meşhur İzmir Hilal Eczanesinin Eczacı terazisidir. Neredeyse tüm parçalarıyla eksiksiz ve orjinal durumunda olan terazinin, son Muayene Kağıdı ve Belediye bildiri kağıdı da bulunmaktadır. Herşeyiyle tarihi ve koleksiyon değeri yüksek bir eserdir. Ölçüler: 38 x 37x 20 cm. Hilal Eczanesiyle ilgili detaylı bilgi aşağıdaki linkte mevcuttur. https://www.izmirvakfi.org/izmirin-kokusu

    TLSold
  • Leopold Walter Wien Karyola-Leopold Walter markasının Avusturya Viyana 1880 üretimi, bronz, üzerine el boyama betimlemeleri olan, Başlık ve ayak ucunda bronz heykeller eklenerek süslenmiş tek kişilik karyola. Ölçüler: 190X90, yatak başı yükseklik 120 cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Leopold Walter Wien Karyola-Leopold Walter markasının Avusturya Viyana 1880 üretimi, bronz, üzerine el boyama betimlemeleri olan, Başlık ve ayak ucunda bronz heykeller eklenerek süslenmiş tek kişilik karyola. Ölçüler: 190X90, yatak başı yükseklik 120 cm.

    TLSold
  • Fransız Dresuar -Fransız, marküteri işçilikli, bronz aplikelerle süslenmiş dresuar. 1800 ler ikinci yarısı üretim. Önden çekmecelidir. Çekmece ölçüsü 49x33x8 cm Genel Ölçüler Yükseklik 73cm. Genişlik 62cm, derinlik 45cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Fransız Dresuar -Fransız, marküteri işçilikli, bronz aplikelerle süslenmiş dresuar. 1800 ler ikinci yarısı üretim. Önden çekmecelidir. Çekmece ölçüsü 49x33x8 cm Genel Ölçüler Yükseklik 73cm. Genişlik 62cm, derinlik 45cm.

    TLSold
  • Opera Dürbünü -Bronz ve sedef işçilikli, bronz çiçeklerle bezenmiş fransız opera dürbünü. Ölçüler 10cm x 8cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Opera Dürbünü -Bronz ve sedef işçilikli, bronz çiçeklerle bezenmiş fransız opera dürbünü. Ölçüler 10cm x 8cm.

    TLSold
  • Porselen Jardinyer -Bronz aplikeleri bulunan, dış kısmında floral desenli el boyama çalışması olan oldukça yaşlı porselen jardinyerde yaşından ötürü yer yer sır çatlakları mevcuttur. Ölçüler: Çap 24 cm, yükseklik 17 cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Porselen Jardinyer -Bronz aplikeleri bulunan, dış kısmında floral desenli el boyama çalışması olan oldukça yaşlı porselen jardinyerde yaşından ötürü yer yer sır çatlakları mevcuttur. Ölçüler: Çap 24 cm, yükseklik 17 cm.

    TLSold
  • Tapınak Tütsülüğü -Tibet tapınak tütsülüğü, bronz üzerine değerli taşlarla süslenerek araları bronz geçme içilikle süslenmiş oldukça yaşlı bir eserdir. Yaşı itirabiyle alt ayak kısmında bzı taş süslemelerde eksilmeler mevcut ayrıca üst kaide kısmı eski döneminde tamir görmüş ancak biraz açısal eğim oluşmuştur. genel görünümünde sorun olmamakla birlikte eser haliyle sunulmuştur. Ölçüler: Yükseklik 47 cm, çap 16 cm.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Tapınak Tütsülüğü -Tibet tapınak tütsülüğü, bronz üzerine değerli taşlarla süslenerek araları bronz geçme içilikle süslenmiş oldukça yaşlı bir eserdir. Yaşı itirabiyle alt ayak kısmında bzı taş süslemelerde eksilmeler mevcut ayrıca üst kaide kısmı eski döneminde tamir görmüş ancak biraz açısal eğim oluşmuştur. genel görünümünde sorun olmamakla birlikte eser haliyle sunulmuştur. Ölçüler: Yükseklik 47 cm, çap 16 cm.

    TLSold
  • Ahşap gövdeli Masa Saati -Ahşap gövde üzeri bronz aplikelerle süslenmiş 1740 civarı üretimi Louis XV dönemi masa saati. O dönemin meşhur saat yapımcısı Paul Gudin imzalı. Saatin emaye kadranında Gudin A Paris yazmaktadır. Ölçüler: Yükseklik 36 cm, genişlik 18 cm, derinlik 10 cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Ahşap gövdeli Masa Saati -Ahşap gövde üzeri bronz aplikelerle süslenmiş 1740 civarı üretimi Louis XV dönemi masa saati. O dönemin meşhur saat yapımcısı Paul Gudin imzalı. Saatin emaye kadranında Gudin A Paris yazmaktadır. Ölçüler: Yükseklik 36 cm, genişlik 18 cm, derinlik 10 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Berber Sandığı -Üzerinde dönem tuğrası bulunan masif usta işi aynalı portatif berber sandığı. Ölçüler: 28 x 18 x10 cm

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Osmanlı Berber Sandığı -Üzerinde dönem tuğrası bulunan masif usta işi aynalı portatif berber sandığı. Ölçüler: 28 x 18 x10 cm

    TLSold
  • Osmanlı Para Kesesi-Koruma cam altına alınmış 3 adet Osmanlı Para Kesesi. Tel sırma iple tığ işi. Ölçüler: Çerçeve 35 x 20 cm. Keseler: 13 x 8 cm, 7 x 5 cm, 5 x 5 cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Osmanlı Para Kesesi-Koruma cam altına alınmış 3 adet Osmanlı Para Kesesi. Tel sırma iple tığ işi. Ölçüler: Çerçeve 35 x 20 cm. Keseler: 13 x 8 cm, 7 x 5 cm, 5 x 5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Bakır Kahvelik -Dışı dilimli formda olup üzeri kalem işçiliği ile floral desenler işlenmiş kahvelik. Döneminde tombak işçiliği uygulanmış olsada günümüzde üzeri yanlış şekilde temizlendiği için ancak çok az olarak girinti kısımlarında görülebilmektedir. Ölçüler: Yükseklik 14,5 cm. çap 8 cm.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Osmanlı Bakır Kahvelik -Dışı dilimli formda olup üzeri kalem işçiliği ile floral desenler işlenmiş kahvelik. Döneminde tombak işçiliği uygulanmış olsada günümüzde üzeri yanlış şekilde temizlendiği için ancak çok az olarak girinti kısımlarında görülebilmektedir. Ölçüler: Yükseklik 14,5 cm. çap 8 cm.

    TLSold
  • Bronz Hokka-Çift hazneli hokka, tepsi üzerine oturtulmuş, hokkalar üzerinde ve tepsi içinde floral desenler ve insan figürlerinin kabartma olarak işlendiği, orta bölümde bir kulba sahip, hokka kapak tutamaçları ejderha formunda oluşturulmuş, oldukça ağır ve etli bir eserdir. Ölçüler: 38 x 15 x14 cm

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Bronz Hokka-Çift hazneli hokka, tepsi üzerine oturtulmuş, hokkalar üzerinde ve tepsi içinde floral desenler ve insan figürlerinin kabartma olarak işlendiği, orta bölümde bir kulba sahip, hokka kapak tutamaçları ejderha formunda oluşturulmuş, oldukça ağır ve etli bir eserdir. Ölçüler: 38 x 15 x14 cm

    TLSold
  • Viyana Porselen-Avusturya Viyanada üretilmiş beyaz porselen üzeri el boyama kadın ve erkek figür tasvir edilmiş, etrafı altın vermeylerle süslenmiş. Tabak kenarları ise gofreli ve yine altın vermeylerle süslenmiş. Yanında iki tutma yeri bulunmaktadır. Arkasında Vienna damgası ve soğuk seri numarası bulunmaktadır. Ölçüler: Kulplar arası 38 cm, tabak çapı 32 cm, yükseklik 4 cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Viyana Porselen-Avusturya Viyanada üretilmiş beyaz porselen üzeri el boyama kadın ve erkek figür tasvir edilmiş, etrafı altın vermeylerle süslenmiş. Tabak kenarları ise gofreli ve yine altın vermeylerle süslenmiş. Yanında iki tutma yeri bulunmaktadır. Arkasında Vienna damgası ve soğuk seri numarası bulunmaktadır. Ölçüler: Kulplar arası 38 cm, tabak çapı 32 cm, yükseklik 4 cm.

    TLSold
  • KPM Berlin Çift Şamdan -KPM firmasının 1830 üretimi çift porselen şamdan, kenar ve üst süslemelerinde altın vermeyli el boyaması yapılmış, orta kısımlarında minyatür çalışmalarla dönemin giysilerine sahip insan figürleri tasvir edilmiştir. Nadir bulunan oldukça kıymetli bir çift eserdir. Ölçüler: Yükseklik 14 cm, taban 9 cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    KPM Berlin Çift Şamdan -KPM firmasının 1830 üretimi çift porselen şamdan, kenar ve üst süslemelerinde altın vermeyli el boyaması yapılmış, orta kısımlarında minyatür çalışmalarla dönemin giysilerine sahip insan figürleri tasvir edilmiştir. Nadir bulunan oldukça kıymetli bir çift eserdir. Ölçüler: Yükseklik 14 cm, taban 9 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Şerbetlik -Bir sürahi, 6 bardak ve bir sunumluktan oluşan şerbetlik, üzeri yoğun gümüş kabartma floral desenler kullanılarak süslenmiş, billur cam özelliği gereği kalın olan bölgelere doğru rengini daha fazla göstererek kendine has yeşil mavi tonlarda billur rengini vermektedir. Ölçüler: Sürahi 38 x 14 cm, bardaklar 12 x6 cm, sunumluk 32 cm çap.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Osmanlı Şerbetlik -Bir sürahi, 6 bardak ve bir sunumluktan oluşan şerbetlik, üzeri yoğun gümüş kabartma floral desenler kullanılarak süslenmiş, billur cam özelliği gereği kalın olan bölgelere doğru rengini daha fazla göstererek kendine has yeşil mavi tonlarda billur rengini vermektedir. Ölçüler: Sürahi 38 x 14 cm, bardaklar 12 x6 cm, sunumluk 32 cm çap.

    TLSold
  • Seramik Şişe -Sıtkı Olçar'ın kendi imzası ve kendi dönemine ait nadir bulunan bir eserdir. Üzerinde Sıtkı Olçar'ın karakteristik desenleri olan gemi ve kütahya çini desenleri çalışması bulunmaktadır. Ölçüler: 30 cm yükseklik, 8 cm çap

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Seramik Şişe -Sıtkı Olçar'ın kendi imzası ve kendi dönemine ait nadir bulunan bir eserdir. Üzerinde Sıtkı Olçar'ın karakteristik desenleri olan gemi ve kütahya çini desenleri çalışması bulunmaktadır. Ölçüler: 30 cm yükseklik, 8 cm çap

    TLSold
  • Terakota Testi -Ege işi şarap testisi, el boyama kabartma meyve desenli, üzeri sırlanmıştır. Ölçü: 35 x 17 cm

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Terakota Testi -Ege işi şarap testisi, el boyama kabartma meyve desenli, üzeri sırlanmıştır. Ölçü: 35 x 17 cm

    TLSold
  • Osmanlı Figürlü Biblolar-150 yılın üzerinde yaşa sahip, Terakota üzeri kök boyalarla ve el işçiliği ile süslenmiş biblolar, kadın ve erkek olarak dönemin Osmanlı saray giysilerinde ayrıntısıyla tasvir edilmiş. Viyana üretimi olan biblolar sanatçı imzalıdır. Ölçüler: 31 cm boy

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Osmanlı Figürlü Biblolar-150 yılın üzerinde yaşa sahip, Terakota üzeri kök boyalarla ve el işçiliği ile süslenmiş biblolar, kadın ve erkek olarak dönemin Osmanlı saray giysilerinde ayrıntısıyla tasvir edilmiş. Viyana üretimi olan biblolar sanatçı imzalıdır. Ölçüler: 31 cm boy

    TLSold
  • Çanakkale Terakota Testi -Eski dönem Çanakkale işi, sanatçı çalışması olarak üzeri kabartma kuş ve bitki desenleri olan nadir formda bir sanat eseridir. Ölçüler: Yükseklik 26 cm , 10 cm çap

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Çanakkale Terakota Testi -Eski dönem Çanakkale işi, sanatçı çalışması olarak üzeri kabartma kuş ve bitki desenleri olan nadir formda bir sanat eseridir. Ölçüler: Yükseklik 26 cm , 10 cm çap

    TLSold
  • Fas İşi Büyük Vazo -Eski Fas işi büyük boy vazo, üzerinde geleneksel Fas motifleri el boyama şeklinde kullanılmıştır. Patinesinden de anlaşılacağı gibi 100 yılı aşkın bir yaşa sahiptir. Ölçü Boy 47 cm. Çap 20 cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Fas İşi Büyük Vazo -Eski Fas işi büyük boy vazo, üzerinde geleneksel Fas motifleri el boyama şeklinde kullanılmıştır. Patinesinden de anlaşılacağı gibi 100 yılı aşkın bir yaşa sahiptir. Ölçü Boy 47 cm. Çap 20 cm.

    TLSold
  • Çinebar Çift Vazo -Sarı renkte hamurdan üretilmiş, üzerinde kabartma bitkisel motifler ve ejderha formu barındıran Çinebar ( Çin minesi ) vazolar. Ölçüler: 23 cm boy, 11 cm çap.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Çinebar Çift Vazo -Sarı renkte hamurdan üretilmiş, üzerinde kabartma bitkisel motifler ve ejderha formu barındıran Çinebar ( Çin minesi ) vazolar. Ölçüler: 23 cm boy, 11 cm çap.

    TLSold
  • Çift Cloisonne Vazo -1800 sonları üretimi, soğuk mine işi dilimli formda vazo. Detay fotoğraflarda görüleceği gibi, koyu kehribar renkli mine katmanlarının içerisine mikron büyüklükte değerli taş kristalleri eklenmiştir. Işık vurduğunda harika bir pırıltı oluşturmaktadır. Yaşı gereği birkaç yerinde minik ezilme mevcuttur. Ölçüler: 20 cm yükseklik, 9 cm çap

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Çift Cloisonne Vazo -1800 sonları üretimi, soğuk mine işi dilimli formda vazo. Detay fotoğraflarda görüleceği gibi, koyu kehribar renkli mine katmanlarının içerisine mikron büyüklükte değerli taş kristalleri eklenmiştir. Işık vurduğunda harika bir pırıltı oluşturmaktadır. Yaşı gereği birkaç yerinde minik ezilme mevcuttur. Ölçüler: 20 cm yükseklik, 9 cm çap

    TLSold
  • Çin Porselen Sakızlık-Qing Hanedanlık dönemi üretimi çift sakızlık porselen eser, üzeri elboyama tasvirler yapılmış ve sırlanmıştır. Ölçüler: 10 x 5 cm.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Çin Porselen Sakızlık-Qing Hanedanlık dönemi üretimi çift sakızlık porselen eser, üzeri elboyama tasvirler yapılmış ve sırlanmıştır. Ölçüler: 10 x 5 cm.

    TLSold
  • Çin Demlikler -Çin Hanedanlık Dönemi Demlikler
Değerli taş ve düşük ayar gümüş el işçiliğidir.
3 adet
Yükskelikler 4,9 cm
Kulptan uca ölçüleri 14 cm

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Çin Demlikler -Çin Hanedanlık Dönemi Demlikler Değerli taş ve düşük ayar gümüş el işçiliğidir. 3 adet Yükskelikler 4,9 cm Kulptan uca ölçüleri 14 cm

    TLSold
  • Papya Maşa Kutu -Çin papya maşa saklama kutusu. Kutu üzerinde el boya ejderha ve Anka kuşu betimlemesi bulunan içi çin yazıları ve çizimleri ile bezeli oldukça yaşlı bir eser. Ölçüler: 14x14 cm. Yükseklik 4 cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Papya Maşa Kutu -Çin papya maşa saklama kutusu. Kutu üzerinde el boya ejderha ve Anka kuşu betimlemesi bulunan içi çin yazıları ve çizimleri ile bezeli oldukça yaşlı bir eser. Ölçüler: 14x14 cm. Yükseklik 4 cm.

    TLSold
  • Papya Maşa Küp -Sıkıştırılmış kağıtlar ve hasırlar kullanılarak yapılmış, taban kare formda, ağız kısmı ise yuvarlak formda ve aynı malzemeden kapağı olan, üstünde el boyaması motiflerin olduğu Çin oldukça yaşlı bir eserdir. Ölçüler: Yükseklik 40 cm, taban ölçüsü 26 cm. ağız çapı 20 cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Papya Maşa Küp -Sıkıştırılmış kağıtlar ve hasırlar kullanılarak yapılmış, taban kare formda, ağız kısmı ise yuvarlak formda ve aynı malzemeden kapağı olan, üstünde el boyaması motiflerin olduğu Çin oldukça yaşlı bir eserdir. Ölçüler: Yükseklik 40 cm, taban ölçüsü 26 cm. ağız çapı 20 cm.

    TLSold
  • Ahşap Yer Sinisi -Ortadaki ayak kısmı hariç tek parça pelesenk ağacından oyularak yapılmış, üzeri kemik çakma ve düşük ayar gümüş kakma yapılmış, bitki boyalarıyla fas yerel motifleri kullanılarak süslenmiş kalın ve ağır yer sinisi. Ölçü çap 70 cm, yükseklik 24 cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Ahşap Yer Sinisi -Ortadaki ayak kısmı hariç tek parça pelesenk ağacından oyularak yapılmış, üzeri kemik çakma ve düşük ayar gümüş kakma yapılmış, bitki boyalarıyla fas yerel motifleri kullanılarak süslenmiş kalın ve ağır yer sinisi. Ölçü çap 70 cm, yükseklik 24 cm.

    TLSold
  • Bronz Keşiş-Tapınak keşiş figürü olarak yapılan bronz biblo oldukça ağır ve eski bir eserdir. Ölçü: yükseklik 20 cm. En 9 cm

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Bronz Keşiş-Tapınak keşiş figürü olarak yapılan bronz biblo oldukça ağır ve eski bir eserdir. Ölçü: yükseklik 20 cm. En 9 cm

    TLSold
  • Çin Keşişler Biblo-Reçineden imal edilmiş çift keşişler bibloları el boyama olarak süslenmiştir. Ölçüler: Yükseklik 27 cm

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Çin Keşişler Biblo-Reçineden imal edilmiş çift keşişler bibloları el boyama olarak süslenmiştir. Ölçüler: Yükseklik 27 cm

    TLSold
  • Porselen Kokuluk -Gümüş kapaklı, porselen üzerine minyatür el boyama ve sanatçı imzalı kokuluk. Ölçüler: 6 cm yüksekli 1 cm çap

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Porselen Kokuluk -Gümüş kapaklı, porselen üzerine minyatür el boyama ve sanatçı imzalı kokuluk. Ölçüler: 6 cm yüksekli 1 cm çap

    TLSold
  • Ahşap Çerçeveli Ayna -Oval formda masif ahşap çerçevenin üstü altın varak çalışılmış,Yükseklik 98 cm, 110 cm en

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Ahşap Çerçeveli Ayna -Oval formda masif ahşap çerçevenin üstü altın varak çalışılmış,Yükseklik 98 cm, 110 cm en

    TLSold